CHP Elazığ İl Teşkilatı'ndan bayram ziyaretleri

CHP Elazığ İl Teşkilatı, Kurban Bayramı vesilesiyle ilçelerde temaslarda bulundu. İl Başkanı Av. Onur Özkan liderliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, partililerle bir araya gelinerek bayram kutlamaları yapıldı. Başkan Özkan, teşkilat üyeleriyle birlikte ilçelerde vatandaşlarla buluştu ve bayram coşkusunu paylaştı.

CHP Elazığ İl Teşkilatı'ndan bayram ziyaretleri

Başkan Özkan'ın Bayram Mesajı

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, siyaset anlayışlarının temelinde sahada aktif olmanın yattığını vurguladı. Başkan Özkan, “Bizler siyasetin sahada yapıldığını, hemşehrilerimizle dirsek temasında olmanın önemini çok iyi biliyoruz. Elazığ’a rekorlar getiren siyasetin temelinde bu var,” diyerek, seçim dönemlerinin dışında da sürekli olarak sahada olmaya devam ettiklerini ifade etti.

Seçim Sonrası Sürekli Sahada Olma Vurgusu

Başkan Özkan, sadece seçim dönemlerinde değil, seçimin hemen ardından da sahada olduklarını belirtti. Bu yaklaşımın, partilerinin Elazığ'daki başarısının anahtarı olduğuna dikkat çekerek, “Seçimin bittiği gün yeniden sahada olmaya devam ettik. Kurban Bayramı nedeniyle de ilçelerimize ziyarette bulunarak hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bu ziyaretler Elazığ’da adım adım büyüyen bir ışığın da adeta habercisi niteliğinde,” dedi.

Partiye Olan İlgi Artıyor

Başkan Özkan, ziyaretlerde gördükleri ilgiden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, “Gittiğimiz her yerde çok şükür büyük bir coşkuyla karşılaşıyoruz. Halkımızın partimize olan teveccühü her geçen gün artıyor,” dedi. Özkan, bu ilgiye layık olmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti ve Elazığ’ın her köşesinde aktif olacaklarının altını çizdi.

Her Köşede Aktif Çalışma Sözü

CHP Elazığ İl Başkanı, kentte il, ilçe, belde ve köy demeden her yerde olacaklarını belirterek, “Bizler de bu ilgiye layık olmak amacıyla kentimizde il, ilçe, belde ve köy demeden adım atılmadık yer bırakmayacağız. Her zaman sahada olmaya, hemşehrilerimizle omuz omuza olmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Bayram Kutlaması

Son olarak tüm halkın Kurban Bayramı'nı kutlayan Başkan Özkan, “Bu vesileyle tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum,” diyerek, bayramın birlik ve beraberlik içinde geçmesini temenni etti.

Bu ziyaret ve temaslar, CHP Elazığ İl Teşkilatı’nın halkla iç içe olma ve sürekli sahada aktif olma stratejisinin bir parçası olarak dikkat çekiyor. Başkan Özkan’ın vurguladığı gibi, partinin Elazığ’daki yükselen başarısının arkasında bu yaklaşımın yattığı görülüyor. Elazığ’daki vatandaşların partiyi olan ilgisi ve coşkusunun her geçen gün artması, CHP’nin bölgede daha da güçleneceğine işaret ediyor.