Işıkver'in stratejisi ne?

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, kendine has tarzı, siyaset pratiği ve retoriği olan bir siyasal aktör olarak milliyetçi tabana umut ve heyecan veriyor.

Işıkver'in stratejisi ne?

Milletvekili Işıkver, Elazığ’ın her meselesinde ortaya koyduğu net duruş ile de farklı kesimlerin dikkatini çekmeyi ve beğenisini kazanmayı da başarıyor. Milliyetçi tabanı çok güçlü bir şekilde konsolide edebilme gücü bulunan Işıkver’in gençler üzerinde önemli bir etkisinin olduğu da bir gerçek.

Işıkver'in stratejisi ne?

Şehrin esnaf, köylü, çiftçi, emekli gibi farklı kesimlerinin sorunlarını gündeme taşıma gayretleri önemli ancak sonuca ulaşma konusunda daha fazla çaba gerektirdiği de bir gerçek olarak görülüyor.

Işıkver'in stratejisi ne?

Işıkver’in varlığı bir çerçevede AK Parti Milletvekillerinin de aktif olarak süreçler de yer almasını sağlarken, cumhur ittifakının bir paydaşı olmaları Işıkver’in daha fazla adım atmasını zorlaştırıyor kanaati de yaygın olarak dile getiriliyor.

Işıkver'in stratejisi ne?

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, milliyetçi taban ve gençler üzerinde etkili olmasına rağmen toplumun farklı kesimlerine açılma noktasında henüz yeterli olduğunu da söylemek zor.

Elazığ ziyaretleri kapsamında yaptığı açıklamalar ve TV programları ile gündemi belirleyen Işıkver’in halkla daha fazla iletişim kurma çabasının olmadığı da dikkat çekiyor.

Işıkver'in stratejisi ne?

Cumhur ittifakı paydaşı olmasına rağmen MHP iktidar partisi değil ve halk bu anlamda sorunlarını dile getirmek, beklentilerini ifade etmek için Işıkver’i görmeyi arzu ettiği de vatandaşların ifade ettiği hususlar arasında görülüyor. Vatandaşın Işıkver’i esnafta, çay ocağında, caddede daha fazla görme isteği aslında bir yönüyle de umudun göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Işıkver'in stratejisi ne?

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in gündem belirlemede etkili olan stratejisini, halkı bire bir dinlemede de uygulaması en çok Elazığ’a ve Elazığlı’ya yarar sağlayacağı ifade ediliyor.