İşte Elazığ'ın arzu ettiği tablo!

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın bugün yaptıkları istişare toplantısından paylaştıkları fotoğraf karesindeki mutlulukları 'birlikte çalışmanın mutluluğu' olarak yorumlandı.

İşte Elazığ'ın arzu ettiği tablo!

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı bugün Ak Parti Elazığ İl Başkanlığında istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlediler.

İl Başkanı Yıldırım ve Elazığ Milletvekillerinin sosyal medya hesaplarından toplantıya ilişkin paylaştıkları fotoğraftaki yüz ifadelerinden yansıyan mutluluk, birlik ve beraberlik mesajı olarak görülürken, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın da mutluluğu olarak yorumlandı.

AK Parti’nin Elazığ’da uzun bir sürenin ardından verdiği birliktelik fotoğrafı vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

AK Partili yöneticilerin sosyal medya mesajlarında da birlik ve beraberlik vurgusu, fotoğrafın anlamını daha da güçlendirdi.

ŞERAFETTİN YILDIRIM: YOL DA GÜZEL YOŞDAŞ DA

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım mesajında, birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz diyerek şunları kaydetti:
“Gönül gönüle değince, yolda güzeldir, yoldaşta... AK Parti; "bütün teşkilatları ve birimleriyle her an sahada olan, gücünü inancından alan, milletin sesine kulak veren, milletin nabzını tutan ve milletine sevdalı büyük bir ailedir. Milletvekillerimiz ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Sahadan aldığımız verileri analiz ediyor, tüm kademelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz.”

EROL KELEŞ: GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ise sosyal medya paylaşımında, ”bizim davamız birlik, beraberlik, kardeşlik davasıdır sözleri ile başlayarak şöyle devam etti: “İl Başkanımız Sn. Şerafettin Yıldırım, Milletvekillerimiz Sn. Ejder Açıkkapı ve Sn. Mahmut Rıdvan Nazırlı ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Aziz şehrimiz Elazığ’ımız için yol ve dava arkadaşlarımızla el ele vererek, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

EJDER AÇIKKAPI: ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM KILSIN

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, "Allah birliğimizi daim kılsın diyerek paylaşımında, Elazığ için, Elazığ'ın güzel insanları için durmak yok , yorulmak yok, çalışmaya devam! İl Başkanımız Sn. Şerafettin Yıldırım, Milletvekillerimiz Sn. Erol Keleş ve Sn. Mahmut Rıdvan Nazırlı ile bir araya gelerek aziz şehrimiz Elazığ üzerine istişarelerde bulunduk. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın.” dedi.

MAHMUT NAZIRLI: ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Sosyal medya paylaşımında AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı da birlik ve beraberliğe vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi: “Her şey Elazığ için, her şey hemşehrilerimiz için... İl Başkanımız Sn. Şerafettin Yıldırım, Milletvekillerimiz Sn. Prof. Dr. Erol Keleş ve Sn. Ejder Açıkkapı ile bilirlikte istişarelerde bulunduk. Aynı davanın eri, yanyana olmanın mutluluğuyla şehrimizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz.”