Milletin Vekili yine iş başında!

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ İl Başkanlığı'nda düzenlediği 'Hemşehrilerimiz ile Buluşma' programında Elazığlı vatandaşlarla bir araya geldi. Program kapsamında vatandaşların sorunlarını dinleyen Keleş, çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulundu.

Milletin Vekili yine iş başında!

Vatandaşların Sorunlarına Çözüm Arandı

Milletvekili Keleş, toplantıda vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yakından dinledi. Her bir vatandaşın görüşüne büyük önem verdiğini vurgulayan Keleş, dile getirilen sorunlara yönelik çözüm yolları aradı ve bu konular üzerinde detaylı istişarelerde bulundu. Toplantıya katılanların önerileri ve talepleri not alınarak, ileriki çalışmalarda rehber olacak bilgiler sağladı.

Milletin Vekili yine iş başında!

Halkın Sesine Kulak Veriliyor

Programda konuşan Keleş, "Elazığ'ımız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu memlekete sevdalıyız," şeklinde konuştu. Vatandaşların fikirlerine ve taleplerine büyük önem verdiklerini belirten Keleş, milletin vekili olarak halkın yanında olduklarını ve Elazığ'ın gelişimi için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Milletin Vekili yine iş başında!

Geleceğe Yönelik Çalışmalar

Keleş, "Her zaman halkımızın yanında olacağız ve Elazığ'ın gelişimi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin sorunlarıyla ilgilenmek ve taleplerini yerine getirmek bizim öncelikli görevimizdir. Bu buluşma vesilesiyle bazı sorunları hemen kurumlarımızla iletişime geçerek çözdük, bazılarını ise Ankara nezdinde çözeceğiz. Halkımızın her zaman yanındayız ve bu tür programlarımız devam edecek," diye konuştu.