Nazırlı'nın siyaset üstü daveti takdir topladı!

Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın 250 çocuğun katıldığı toplu sünnet organizasyonuna farklı siyasi parti temsilcilerini de davet etmesi, şehirde birlik ve beraberlik mesajı olarak büyük takdir topladı. Bu adım, Elazığ'da siyasal birliğin güçlenmesi adına umut verici olarak değerlendirildi.

Nazırlı'nın siyaset üstü daveti takdir topladı!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın öncülüğünde düzenlenen toplu sünnet organizasyonu, Elazığ’da siyasetin ötesine geçen bir dayanışma örneği sergiledi. 250 çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe farklı siyasi partilerin temsilcilerinin de davet edilmesi, şehirde büyük takdir topladı.

Nazırlı'nın siyaset üstü daveti takdir topladı!

Nazırlı’dan Siyaset Üstü Bir Davet

Dün gerçekleştirilen organizasyona AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, MHP MKYK Üyesi Hamit Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Hüdapar Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Yeniden Refah Partili Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ve Maden Belediye Başkanı Musa Orhan gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un da programa davet edildiği ancak il dışında olması sebebiyle katılamadığı öğrenildi.

Nazırlı'nın siyaset üstü daveti takdir topladı!

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Milletvekili Nazırlı’nın farklı siyasi partilerin temsilcilerini davet ederek verdiği birlik mesajı, toplumun her kesiminden büyük beğeni aldı. Elazığ’da siyasal birliğin oluşmasında Nazırlı’nın birleştirici rolü vurgulanırken, bu tür organizasyonların şehrin geleceği adına umut verici olduğu ifade edildi.

Nazırlı'nın siyaset üstü daveti takdir topladı!

Nazırlı’nın Birleştirici Rolü Takdir Edildi

Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirme gayreti ve bu yöndeki çalışmaları, şehirdeki siyasal birliğin güçlenmesine katkı sağlıyor. Gözlemciler, bu tür girişimlerin Elazığ’ın huzur ve birliktelik içinde bir geleceğe yürümesinde önemli bir adım olduğunu belirtti.