Resmi Gazete kararıyla Elazığlı isim Orman Genel Müdür Yardımcısı oldu

Elazığlı Muhammed Salih Çetiner, Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atandı. Çetiner, teşekkür mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Yumaklı'ya minnetlerini sundu.

Resmi Gazete kararıyla Elazığlı isim Orman Genel Müdür Yardımcısı oldu

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevini 2019 yılından beri yürüten Muhammed Salih Çetiner, Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atandı. 13 Mayıs’ta geçici olarak bu göreve getirilen Çetiner’in asaleten ataması, Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile resmileşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Yumaklı’ya Teşekkür

Atama sonrası sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı paylaşan Çetiner, şu ifadelere yer verdi: “Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmam vesilesiyle bizleri bu göreve layık gören, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya, Bakan Yardımcımız Sayın Abdulkadir Polat’a ve Genel Müdürümüz Sayın Bekir Karacabey’e şükranlarımı arz ediyorum.”

Muhammed Salih Çetiner Kimdir?

1970 yılında Elazığ’ın Palu ilçesine bağlı Beyhan’da doğan Muhammed Salih Çetiner, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden 1992 yılında mezun oldu. Kariyerine 1998 yılında Darende İşletme Şefi olarak başlayan Çetiner, Elazığ Merkez Orman İşletme Şefliği ve Elazığ İşletme Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu.

Resmi Gazete kararıyla Elazığlı isim Orman Genel Müdür Yardımcısı oldu

2008 yılında Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünde Planlama ve Proje Şube Müdürü olarak görev alan Çetiner, 2009-2013 yılları arasında Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcısı, 2013-2016 yılları arasında ise Erzurum Orman Bölge Müdürü olarak çalıştı. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Başmüfettiş olarak da görev yapan Çetiner, 6 Eylül 2019 tarihinde Elazığ Orman Bölge Müdürü olarak atanmıştı.

Muhammed Salih Çetiner, evli ve üç çocuk babasıdır.