Vekil Keleş müjdeyi bayramlaşma programında verdi!

Memur- Sen Elazığ Şubesi Kurban Bayramı dolayısı ile geleneksel olarak düzenledikleri bayramlaşma programını gerçekleştirdi. Bayramlaşma programına katılan Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, eski sigorta hastanesinin yerine 450 yataklı yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Vekil Keleş müjdeyi bayramlaşma programında verdi!

Kurban Bayramı dolayısıyla Memur-Sen Elazığ Şubesi, geleneksel bayramlaşma programını gerçekleştirdi. Programa, Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi ve sendika üyeleri katıldı.

Vekil Keleş müjdeyi bayramlaşma programında verdi!

Bayramlaşma Töreni ve Katılımcılar

Bayramlaşma töreninde, İslam coğrafyasındaki zulümlerin sona erdiği bir bayram temennisi ile açılışı yapan Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, barış ve huzurun hâkim olduğu bir dünya diledi. Bahşi, konuşmasında, "İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin sona erdiği, barış ve huzur dolu bir bayram yaşanmasını temenni ediyorum" dedi.

Vekil Keleş müjdeyi bayramlaşma programında verdi!

Vekil Keleş'ten Sağlık Alanında Yeni Müjdeler

Törende konuşan Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’da sağlık konusunda önemli ilerlemeler kaydedildiğini belirtti. Prof. Dr. Keleş, eski sigorta hastanesinin yerine 450 yataklı yeni bir hastane yapılacağının müjdesini vererek şunları söyledi: “Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Bizler milletvekilleri olarak, belediye başkanımızla birlikte Elazığ’da sağlık alanında çok ciddi mesafeler kat ettiğimizi belirtmek istiyorum. Özellikle askeri hastanemiz çok yakın zamanda, hemen hemen 1-2 ay içerisinde hizmete sunulacak. Eski yıkılan Sigorta Hastanesi’nin yeriyle ilgili olarak Bakan Bey ile görüşmelerimiz oldu ve oraya 450 yataklı hastane yapılacağının sözünü aldık. Ancak, tasarruf tedbirlerinden dolayı biraz öteleyeceğiz. En azından oraya bir hastane yapılacağı sözünü Bakan Bey’den aldık."

Vekil Keleş müjdeyi bayramlaşma programında verdi!

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın Açıklamaları

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehirde yapılan hizmetlerden bahsederek, yeni dönemde de aynı kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti. Başkan Şerifoğulları, "Şehrimize 5 yıl boyunca çok güzel işler yaptığımıza inanıyoruz. 31 Mart 2024 seçimlerinde de tekrar bu makama layık görülerek, ilk günkü aşkla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu şehrin altyapısından üstyapısına, kültüründen sanatına her anlamda katkı sunmak için yine bizler çalışacağız, koşturacağız. Sizlerle bir araya gelip istişarelerde bulunup, şehrimiz için çok güzel projeleri hayata geçireceğiz. Tüm hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyorum," dedi.

Vekil Keleş müjdeyi bayramlaşma programında verdi!