Vekil Nazırlı yeniden bismillah dedi!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Elazığ ziyaretlerine İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Faruk Çelik, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sürdürdü.

Vekil Nazırlı yeniden bismillah dedi!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ'da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Faruk Çelik, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Genel Meclisi Başkanı Çelik'e Ziyaret

Milletvekili Nazırlı, ziyaretlerine İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Faruk Çelik ile başladı. Nazırlı, Çelik'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Vekil Nazırlı yeniden bismillah dedi!

#ElazığİçinNöbetteyim Programı

Nazırlı, #ElazığİçinNöbetteyim programı çerçevesinde Zafran Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Nazırlı, "Her daim sahada olmaya, vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Vekil Nazırlı yeniden bismillah dedi!

Kadınlara Özel Program

Milletvekili Nazırlı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kadınlara özel düzenlenen programa da katıldı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile birlikte kadınların sorunlarını, talep ve önerilerini dinledi. Nazırlı, "Gerekli notlarımızı aldık. Kesin çözeriz diye kimseye söz vermiyoruz ama çözmek için elimizden geleni yapacağız." açıklamasında bulundu.

Vekil Nazırlı yeniden bismillah dedi!

Otobüste Vatandaşlarla Buluşma

Seçim zamanlarında da sık sık gerçekleştirdiği otobüste vatandaşlarla buluşma etkinliğini sürdüren Vekil Nazırlı otobüste seyahat eden vatandaşlarla bire bir görüşerek sorun ve talepleri yerinde dinledi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Nazırlı, "Her fırsatta hemşerilerimiz ile birlikte olmak, aynı havayı solumak bize enerji veriyor. Elazığ'ımız için bıkmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

Vekil Nazırlı yeniden bismillah dedi!

Muhtarlarla Buluşma

Nazırlı'nın Elazığ ziyaretleri, Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantı ile son buldu. Muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Nazırlı, vatandaşların sesini Meclis'e taşımak için çalışacağını belirtti.

Vekil Nazırlı yeniden bismillah dedi!

Milletvekili Nazırlı'nın Elazığ'daki ziyaretleri, yerel yönetim temsilcileri, vatandaşlar ve muhtarlarla yapılan verimli görüşmelerle sona erdi. Nazırlı, halkın nabzını tutarak sorunları yerinde dinlemeye devam ediyor.