19 yaşındaki genç üniversiteli yaşadığı evin odasında ölü bulundu

Elazığ'da 19 yaşındaki Üniversite öğrencisi akşam saatlerinde yaşadığı evinde ölü bulundu. Öte yandan önceki gün Çaydaçıra Mahallesi'nde de 25 yaşındaki bir genç odasında ailesi tarafından ölü bulunmuştu.

19 yaşındaki genç üniversiteli yaşadığı evin odasında ölü bulundu

Son günlerde Elazığ’da artan ve kamuoyunu oldukça üzen Elazığlı vatandaşların neler oluyor bu gençlere dediği üzücü haberlere bir yenisi daha eklendi.

Elazığ’da 19 yaşındaki bir üniversite öğrencisi evinde ölü olarak bulundu. Olay akşam saatlerinde Vali Fahri Bey Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Aslen Mersinli olan ve Fırat Üniversitesi’ni kazandığı için Elazığ’a gelen 19 yaşındaki genç yaşadığı evin odasında ölü bulundu.

GENCİN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİĞİ TESPİT EDİLDİ

Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri üniversite öğrencisinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÖNCEKİ GÜN DE BENZER OLAYLAR YAŞANMIŞTI

Öte yandan önceki gün de Elazığ’da önce İzzetpaşa Camisi’nin tuvaletinde 32 yaşında bir kişinin cansız bedenine ulaşılmış, ardından birkaç saat sonra da Çaydaçıra Mahallesi’nde 25 yaşındaki bir genç odasında ölü olarak bulunmuştu.