Ak Parti'den GELDER'e ziyaret

Kısa süre önce Ak Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Şerafettin Yıldırım yönetimiyle birlikte Genç Elazığlılar Derneği'ni ziyaret etti. 

Ak Parti'den GELDER'e ziyaret

Yeni oluşturduğu yönetimiyle birlikte Genç Elazığlılar Derneğini ziyaret eden İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Ak Parti’nin özellikle reform açılımından sonraki görüşlerini dile getirdi.

Yıldırım ziyaretinde: "Genel siyasetin yanında yerel siyasete de ağırlık vereceğiz. Elbette genel siyasete menfi veya müspet anlamda bir ekleme çıkarma şansımız yok. Ancak yerel siyasette memleketimizin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların hemen giderilecek olanları var, zamana yayılması gerekenler var. Hepsinin üstüne eğilerek çözüm bulma yolunda elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

GELDER Başkanı Fuad Ülger yapılan ziyarette şu ifadelere yer verdi:"2012 yılında bir grup idealist genç tarafından kurulduk. Bu doğrultuda hep üretimden yana olduk. Elazığ’da turizm, sanayi, inşaat sektörlerinden ziyade tarım sektörü kalkınma yolunda önemli adımlar attıracak sektör olacaktır dedi."

Daha sonra Ülger;"Bugün dünya geneline baktığımızda katma değeri olan ürünler ön plana çıkıyor. Artık eskisi gibi arpa, buğday, domates, salatalık vs. yerine tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği ve bunlardan elde edilecek yağlar atılımı gerçekleştirecektir. Bu anlamda iktidar partisi olarak sizlerden isteğimiz üretim yapan firmaların ürünlerini yurt dışına taşımanızdır. Bu hem üreticiye katkı sağlar hem de istihdam alanı oluşturur diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaret sonrasında günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirilerek ziyaret sonlandırıldı.

Haber Detay Görseli