AK Parti Heyetinden Elazığ TSO'ya Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Sermin Balık ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Elazığ TSO'yu ziyaret ederek Başkan Asilhan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Heyetinden Elazığ TSO'ya Ziyaret

AK Parti heyeti ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Elazığ TSO’da bir araya gelen Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ziyarette deprem sürecinde Elazığ TSO olarak yapılan çalışmalar ve süreçler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Arslan, Odanın deprem sonrasında ve COVİD-19 sürecinde anket çalışmaları yaparak iş dünyasının içinde bulunduğu mevcut durumu rapor haline getirerek paylaştıklarını ve bu süreçte devletin ilgili kurumları tarafından yayınlanan raporlara da dikkat çekerek bir önceki yıla göre her alanda çok ciddi bir daralma yaşandığını söyledi.

Başkan Arslan, istihdam, ihracat, yeni yatırımlar ve iç ticaretin yüzde 60’lar seviyesinde gerilediğini belirterek, acil toparlanma ve yeniden ayağa kalkmak için Elazığ’a pozitif bir ayrımcılık yapılmasının önemi üzerinde durdu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Arslan, Elazığ TSO’nun bu taleplerinin değerlendirilmesini beklediklerini ifade etti.

ŞAHİN: ELAZIĞ TSO’NUN TÜM GAYRETLERİNİ TAKDİR EDİYORUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Ak Parti Elazığ İl Kongresi için şehre geldiklerini belirterek, ilin çok önemli bir kurumu olan ve iş dünyası ile tüm toplumun sesi olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmek istediklerini söyledi. Odanın hem deprem hem de COVİD-19 sürecindeki girişimlerini takip ettiklerini ve temsil ettikleri kitlenin tüm beklenti ve ihtiyaçlarını gündeme taşımada önemli bir rol oynadığını belirten Şahin, hükümetin tüm bu süreçlerde çok önemli destekler sağladığını ve bunun devam ettiğini ifade ederek, taleplerin takipçisi olacağını söyledi.