Ak Parti İstanbul il yönetiminde iki Elazığlı isim

AK Parti İstanbul 7.olağan kongresi sonrası il yönetimi belli oldu. Yönetimde Elazığ'dan da iki isim yer aldı. O isimlerden biri sivil toplum örgütü temsilcisi avukat Selçuk Kar ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal İşler Eski Başkanı Mahmut Rıdvan Nazırlı oldu.

Ak Parti İstanbul il yönetiminde iki Elazığlı isim

AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu. AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nun 50 asil üyesi belli oldu. AK Parti’nin İstanbul İl Yönetiminde Elazığ’dan da iki isim yer aldı. . Bu isimlerden biri İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi avukat Selçuk Kar, diğeri de AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal İşler Eski Başkanı Mahmut Rıdvan Nazırlı oldu.

Haber Detay Görseli

AK Parti İstanbul Yönetiminde olan Avukat Selçuk Kar, 1975 Elazığ doğdu. Yüksek tahsilini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. Hukuk Fakültesinden 1998 yılında mezun oldu. Ensar Hukuk Bürosunun ortaklarından olan Av. Selçuk KAR, Medeni Hukuk, Şirketler Hukuku, Ceza Hukuku, Uluslararası Hukuk, İş Hukuku alanlarındaki davalarla yoğun olarak ilgilenmektedir. Mavi Marmara Davasını ve Türkiye’de gündem olan benzer birçok davayı yürüttü. İş ve ticaret hayatından önemli isimlerin vekilliğini yapmakta olan Kar, birçok orta ve büyük ölçekli şirkete de danışmanlık hizmeti sunuyor.

Haber Detay Görseli

Mesleki Çalışmaların yanı sıra sosyal faaliyetlere de zaman ayıran Kar, Günümüze kadar muhtelif Vakıf ve Derneklerde Yöneticilik ve Yönetim kurulu üyelikleri yaptı. Çeşitli dergilerde yazıları yayınlanan Kar,  Evli ve 3 çocuk babası. İkinci isim ise işadamı Mahmut Rıdvan Nazırlı oldu. Geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden ilimizin kanaat önderlerinden Hafız Abdullah Nazırlı’nın da torunu olan Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlığı görevinde de bulundu.