Akçakiraz Belediyesi, araç filosuna yeni bir iş makinesini daha kazandırdı

Akçakiraz Belediyesi, araç filosuna yeni bir iş makinesini daha kazandırdı. Belediye Başkanı Sebahaddin Kaya iş makinesinin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu destekleriyle geldiğini belirterek, teşekkür etti.

Akçakiraz Belediyesi, araç filosuna yeni bir iş makinesini daha kazandırdı

Akçakiraz Belediyesi, hizmet ağına yeni bir iş makinesini daha kazandırdı.

İş makinesinin, Elazığ’da valilik yapan ve şuanda Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevini yürüten Murat Zorluoğlu’nun destekleriyle kazandırıldığını belirten Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahaddin Kaya, teşekkür etti.

Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahaddin Kaya ‘’Sayın Murat Zorluoğlu biliyorsunuz ilimizde valilik yaptı ve insanlar onu sürekli yad-ı cemil etti. İnsanlar onu baş tacı etti. Buradan çok güzel anılar bırakarak gitti. Buraya da gerçekten bir gönül bağı var kendisinin. Bunu da sürekli bizlere ifade etti. Biz kendisini makamında ziyaret ettiğimiz vakit her hayıra muhtaç olduğumuzu söylediğimiz vakit kendisine ifade ettiğimizde kendisi bizden ne talep ettiğimizi sordu. Bizde kendisine dedik bir yükleyiciye ihtiyacımız var malumunuz 24 Ocak’ta bir afet atlattık. Bir deprem atlattık. Hamd olsun kendisi de çağrımıza kulak vererek bize bugün yükleniciyi teslim etti. Gerçekten çok güzel hizmetlere vesile olacak bir iş makinesini bize hediye etti. Biz kendisine buradan teşekkür ediyoruz sağ olsun var olsunlar. İnşallah hizmetlerinin başarılarının biz devamını diliyoruz. Gerçekten tam bir devlet adamlığını gösterdi. Biz kendisine teşekkür ediyoruz. TİSKİ Genel Müdürümüz Ali Tekateş’e teşekkür ediyoruz. İnşallah yapılan her güzel işte insanlar onu yad-ı cemil edecektir, insanlar onu baş tacı edecektir. Biz kendisine buradan teşekkür ediyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Beldelerinde altyapı hizmetlerinin tamamlandığını belirten Kaya,göreve geldikleri günden beri kendi bütçeleriyle be büyükşehir belediyelerinden gelen desteklerle makine parklarını genişlettiklerini kaydetti.

Kaya ‘’Büyükşehir belediyelerinden çok büyük destek aldık. Traktör olsun, kepçe olsun, yükleyici olsun, silindir olsun, greyder olsun ve vidanjör arazöz ve diğer iş makineleri olsun dört tane Mercedes sıfır otobüs olsun Elhamdülillah bir kısmını belediye bütçesiyle bir kısmını bize destek veren devlet büyüklerimizle bunları tamamladık. Şuan da ihtiyacımız olan bir damperli kamyon ve büyük bir silindire acil bir şekilde ihtiyaç duymaktayız. Malumunuz 155 kilometre irsale hattını döşedik bitirdik. Şuan da abone bağlantılarına başladık. İnşallah Nisan ve Mayıs ayında Hamzabey’den gelen irsale hattı da döşendikten sonra yollarımızın yapımına başlayacağız. Çünkü toprak altına yatırımlarımızın tümünü yaptık. Doğalgazı çektik Elhamdülillah, enerji hattını yerin altına aldık Elhamdülillah, su abone bağlantılarını da bitirdik mi kanalizasyonu da zaten daha önceden tamamladık. Hamd olsun Akçakirazlılar bunu gördükçe memnuniyetini artırıyor. Bizlere duasını ediyor hamd olsun biz hizmetlerimizi artırarak katlayarak devam ettireceğiz. ‘’ ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.