AKESS Yayın Hayatına Başlıyor

AKESS Organizasyon yayım hayatına başlıyor… Yönetim Kurulu Başkanlığını Elif Saka'nın yaptığı faaliyette profesyonel yayın ekibi ile herkesin bağımlısı olacağı, kaliteden ödün vermeyen içeriklerle Elazığlıların evlerine renk ve neşe katacak olmanın yanı sıra ilimizi ulusal mecrada, güçlü bir şekilde temsil edilecek.

AKESS Yayın Hayatına Başlıyor

Konuyla ilgili AKESS Yönetim Kurulu Başkanı Elif Saka yaptığı açıklamada; “AKESS organizasyon (Anadolu Kültür Etkinlikleri, Sanat ve Spor)  bu yıl yeni kurulmuş bir yapı olarak pandemi sürecinde 7 aylık bir altyapı çalışmasıyla 2020 Kasım ayı itibariyle AKESS adıyla YouTube üzerinden faaliyetlerine başlamıştır.”

“ELAZIĞLILARIN EVİNE MİSAFİR OLACAĞIZ”

“Profesyonel oyuncu kadrosu kendi branşlarında uzman olan organizasyon ekibi, profesyonel yayın ekibi ve ekipmanlarıyla hazırlanan ve herkesin bağımlısı olacağı kaliteden ödün vermediğimiz içerikler ile evlerinize misafir olacağız.

Hem bir dernek hem de bir şirket olarak faaliyet gösterecek olan AKESS, pandemi sürecinde ve sonrasında youtube kanalımız üzerinden haftalık içerikler ile organizasyonlara başlamış olup pandemi sonrası Tiyatro, Konser, Matine, Spor okulları vs. Özellikle sporun şov kısmını ele alacak olup ilimizde hiç yapılmamış faaliyetlerle ve içeriklerle gündemi belirleyecektir.

Bizler ilimiz sınırları dışına açılmayı ve ulusalda ses getirmeyi misyon edinmiş ve bu doğrultuda yaptığımız tüm içerikleri uzman ekibimizin süzgecinden geçirerek sizlerin önüne sunuyoruz.

Dernek başkanımız Akif KIRAÇ, Şirket yönetim kurulu başkanı ve organizasyonlar genel koordinatörümüz Elif SAKA olup, başlangıç sürecinde ortak paydaşımız Elazığ’da Bugün sitesi ve ebgnews sponsorlarımız ile çıktığımız bu yolda ilimizin desteğini arkamıza alaraktan büyük işler başaracağımıza inancımız tamdır.”dedi.

AKESS Organizasyon