Alacakaya'da Çok Amaçlı Salon Hizmete Girdi

Alacakaya Belediyesi tarafından yapımına başlanan 'Çok Amaçlı Salon' tamamlanarak hizmete sunuldu.

Alacakaya'da Çok Amaçlı Salon Hizmete Girdi

Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, yeni dönem projelerinden olan “Çok Amaçlı Salon” projesini tamamlayarak, ilçe halkının hizmetine sundu. Kısa bir sürede tamamlanan proje ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Başaran Yaşlı, projeyi 8 ay gibi kısa bir sürede canla başla çalışarak tamamladıklarını belirtti.

Haber Detay Görseli

YAŞLI: HALKIMIZIN HİZMETLERİNE SUNDUK

Yaşlı; “Çok Amaçlı Salon projemiz bizler için büyük önem taşıyan bir projemizdi. Çok şükür söz verdiğimiz bir projeyi de bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Maalesef ilçemizde, vatandaşlarımızın düğün, davet gibi birçok organizasyonlarında kullanabilecekleri bir salon yoktu. Ve bu ilçe halkı için büyük bir eksiklikti. Bu eksikliği gidermek de bizim boynumuzun borcuydu. Şükürler olsun ki devletimizin imkânlarından faydalanarak ilçemize modern bir şekilde yapılan salonumuzu halkımızın hizmetlerine sunduk.” dedi.

Haber Detay Görseli

Yaşlı, projenin 1 Milyon 750 Bin lira bütçeyle tamamlandığını, 750 Bin lirasının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan, 850 Bin lirasının da İlbank’tan kredi kullanılarak, 150 Bin lirasının ise belediye bütçesi tarafından karşılandığını belirtti. Yaşlı, “Bu süreçte özellikle kendilerinden desteklerini hiç esirgemeyen, çalışmaları kapsamında yanımızda yer alan Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Sermin Balık’a sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber Detay Görseli