'Azıcık cesaretin varsa çık karşıma'

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut'un, 'Elazığ'ın sahibi Elazığlılardır' başlıklı açıklamalarına istinaden, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

'Azıcık cesaretin varsa çık karşıma'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yapmış olduğu açıklamada; "Metin Bulut, Elazığ’ımız için yaptığımız uyarıları dikkate almadan bize cevap yetiştirmeye çalışacağına, beceriksizliklerini örtmek için çabalayacağına 20 senedir yapılmayan altyapı nedeniyle birkaç dakikalık yağmurda selle, taşkınla uğraşmak zorunda kalan esnafımızdan, hemşehrilerimizden hatasını kabul edebilen her erdemli insan gibi çıkıp özür dile!

Okulların ihalelerinden bahsetmişsin, milletvekili olmuşsun ama bürokratik işleyişten hala haberin yok. Milli Eğitim Bakanlığı hazırlanan projeleri onaylamadan ve inşaat alanının teslimini yapmadan Belediyeler ihale yapamaz. Ayrıca sen bir milletvekili olarak neden okulların ihaleleriyle bu kadar ilgilisin? Aklın fikrin hep bu işlerde olduğu için mi, deprem sürecini de aynı mantıkla yürüttüğünüz için mi okul ihaleleri ile de bu kadar ilgileniyorsun?

Fırsatçılık konusuna gelirsek; yıllardır hangi krizi kimin nasıl “fırsata” çevirdiği, o işlerde şahsınızın fevkalede mahir olduğu tüm Elazığ’ın malumu. 

“Elazığ’ın sahibi Elazığlılardır,  Elazığlı olmayanlar bilemezler,” demişsin. Bu memlekette on binlerce Diyarbakırlı, Bingöllü, Muşlu hemşehrimiz yaşıyor, günü geldiğinde kimin o kentin değerlerine gerçekten sahip çıktığını kimin o değerleri istismar ettiğini o kentin insanları gösterecek. 

Kendini her ne kadar vazgeçilmez olarak görsen de Elazığ seni ait olduğun yere, siyasetin çöplüğüne atacak hiç merak etme!

Azıcık cesaretin varsa çık karşıma bir televizyon kanalında bunları gözlerinin içine bakarak yüzüne söyleyeyim! Senin iddiaların varsa sen de aynı cesareti göster, ama şunu bil seçim döneminde anlatacağımız çok şey var; gün ola harman ola" ifadelerini kullandı.

'Azıcık cesaretin varsa çık karşıma'