Bakan Kurum: Elazığ'a verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşadık

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da ziyaretleri esnasında Elazığ ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Kurum, 'Elazığ depremi üzerinden 1 yıl geçti ve biz Elazığlı kardeşlerimize verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşadık' dedi.

Bakan Kurum: Elazığ'a verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşadık

24 Ocak Elazığ depreminin yaraları sarılmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara’da gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde açıklamalarda bulundu.

Bakan Murat Kurum açıklamalarında Elazığ’a da yer verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Elazığ’da depremin ardından verilen sözlerinin tutulmasının mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

KURUM: ELAZIĞLI KARDEŞLERİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “En son Elazığ’da Malatya’da İzmir’de bu acıları yaşadık. Elazığ depremi üzerinden 1 yıl geçti ve biz Elazığlı kardeşlerimize verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşadık. Onlara söz verdiğimiz şekilde sağlam güvenli konutları teslim ettik. 8 bin konutun teslimini yaptık. Etaplar halinde diğer konutların da teslimini yapıp, Elazığ tarihinin en büyük dönüşüm projesini gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.