Başkan Çayır, Vekil Erol'un prim sözünü reddetti!

Elazığspor Kulübü Başkanı Serkan Çayır, Milletvekili Erol'un 50 Bin TL prim sözünün reddedildiğini duyurdu.

Başkan Çayır, Vekil Erol'un prim sözünü reddetti!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Erol, Fatsa Belediyespor maçı galibiyeti için toplam 50 Bin TL prim sözü verdiğini duyurmuştu.

Yapılan açıklamanın ardından Elazığspor Kulübü Başkanı Serkan Çayır, Milletvekili Erol’un prim sözünün reddedildiğini duyurdu.

Başkan Çayır, Elazığspor üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara müsaade etmeyeceklerini dile getirdi.

“ELAZIĞSPOR ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYA ÇALIŞANLARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Elazığspor Kulübü Başkanı Serkan Çayır, yaptığı açıklamada, “Akşam saatlerinde CHP Elazığ Milletvekili Sayın Gürsel Erol’un Fatsa Belediyespor maçı için kulübümüze 50 Bin TL prim vereceği yönünde yayınlanan haberler ile ilgili açıklama yapmak zorunluluğu doğmuştur. Yakın zamanda kulübümüze taahhüt etmiş olduğu forma bedelini telefonla arayarak talep ettiğimizde, kendisi için Elazığspor konusunun kapandığını dile getiren İlimiz milletvekili Sayın Gürsel Erol, danışmanları tarafından Fatsa Belediyespor maçı için 50 Bin TL galibiyet primi verileceğini tarafıma vaat etmiş, bu vaat tarafımca nazik bir şekilde red edilmiştir.  Her basın açıklamam da söylediğim gibi “Savaşırken yanımızda olmayanları zaferimize asla ortak etmeyeceğiz” söylemi mi bir kez daha hatırlatıyor, Sayın Gürsel Erol ile birlikte Elazığspor üzerinden siyaset yapmaya çalışanların Elazığspor’umuzun ismini kullanmasına asla müsaade etmeyeceğimizi belirtiyorum” dedi.