Başkan Demir'den Gazeteciler Günü Mesajı

Gelecek Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Adnan Demir, 10 Ocak Gazeteciler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Demir'den Gazeteciler Günü Mesajı

Basın mensuplarının, kamu kurumları ile vatandaş arasında iletişim köprüsü kurduğunu belirten Başkan Demir, “Zor şartlar altında milletimizi gündemden haberdar etme görevini layıkıyla yerine getiren basın mensupları, teknolojik gelişmeler sayesinde günün her anında bizlere bu imkânı sağlamaktadır.

Bununla birlikte kamu kurumları ile vatandaş arasında da iletişim köprüsü kurulmasına vesile olunmaktadır. Günümüzde hızla gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları ve çalışanları, doğru bilgilerin aktarılması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok görev ve sorumlulukları üstlenmektedir.

Basın çalışanlarının, ülkemize şimdiye kadar sağladıkları katkıların, insan haklarına saygı, vatan ve millet sevgisi temelinde devam edeceğine inanmaktayım.

Zorlu koşullarda görevlerini yerine getirerek toplumun bilgilendirilmesinde önemli rol oynayan ve büyük katkıları olan tüm basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevi başında hayatını kaybeden basın mensuplarını rahmetle anıyorum” dedi.