Başkan Işıkver'den galibiyet açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Elazığspor'un bugün yaşadığı galibiyetin ardından açıklamada bulundu.

Başkan Işıkver'den galibiyet açıklaması

Uzun süredir mücadele ettiği küme düşme hattında hayati galibiyetler elde eden ve son haftaya avantajlı giren bordo-beyazlı ekibimiz, Fatsa Belediyespor’la kader maçını oynadı. Elazığspor’umuz müsabakadan 1-0’lık galibiyetle ayrılarak ligde kalmayı başardı.

Bunun ardından açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Önümüzde ki sezon da yeni ve modern stadyumumuz da şampiyonluk kutlamaları yapabilmeyi, şampiyonluk mesajları yayınlayabilmeyi diliyor ve inanıyoruz” dedi.

IŞIKVER: ELAZIĞSPOR VE BÜYÜK TARAFTARIMIZIN HAKKI ŞAMPİYONLUKLAR KUTLAMAKTIR

Başkan Işıkver yaptığı açıklamada, “55 Yıllık koca çınarımız olan Elazığspor’umuz üstün bir kenetlenme ve mücadele örneği göstererek zor bir süreci kümede kalarak tamamlamış ve şehrimize çifte bayram yaşatmıştır.

Elbette ki büyük Elazığspor ve büyük taraftarımızın hakkı şampiyonluklar kutlamaktır. Şampiyonluk kutlamalarını da önümüzde ki sezon ve sezonlarda yaşayacağımıza olan inancımız ise canlıdır diridir.

Türkiye ve Dünyada büyük kulüplerin bile sıkıntılar yaşayabildiği gerçeğini göz önünde bulundurursak, Elazığspor’umuzun da bu sezon zor bir süreç yaşadığını ve zorluklara rağmen son dakikaya kadar mücadeleden vazgeçmeyerek kümede kalmayı garantilemiş olmasının en azından bu sezon için başarı sayılabileceğini ifade etmek isteriz.

Bu zor ve stresli süreçte Elazığspor’umuza maddi ve manevi desteklerini eksik etmeyerek umutların tükenmeye yüz tuttuğu ve son saatlere girildiği bir zaman diliminde, Camianın kenetlenmesinde ve umutların yeşermesinde büyük pay sahibi olan Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları’na; Kararlı ve azimli duruşundan taviz vermeden kümede kalınacağına inanan ve bu inançlarını sahada her şeylerini ortaya koyarak başaran Futbolcularımıza da aşılayan Elazığspor Kulüp Başkanı Sayın Serkan Çayır’a, değerli Yönetimine ve Elazığspor Teknik Direktörü Alaettin Tutaş Hocamız ile teknik ekibine; Kendilerine inananları mahcup etmeyerek şehrimizi sevince boğan pırıl pırıl Futbolcularımıza, Yağmur çamur soğuk sıcak demeden, iç saha dış saha demeden bu mücadelenin büyük ve güçlü bir parçası olan 12. adam misyonunu fazlasıyla yerine getiren taraftar ve taraftar gruplarımıza; Büyük Elazığspora desteğini her daim hissettiren şehrimizin değerli yazılı ve görsel basınına; Ve dahi katkılarından dolayı isimlerini sayamadığımız ama katkılarını iyi bildiğimiz emeği geçen herkese Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı ve Şehrimiz adına teşekkür ederiz. Önümüzde ki sezon da yeni ve modern stadyumumuz da şampiyonluk kutlamaları yapabilmeyi, şampiyonluk mesajları yayınlayabilmeyi diliyor ve inanıyoruz” ifadelerini kullandı.