Başkan Sedat Karataş: Cihangir Güner'in iddiaları gerçek dışıdır

Elazığspor Eski Başkanı Sedat Karataş, Elazığspor eski kulüp menajeri Cihangir Güner'in iddialarının gerçek dışı olduğunu söyledi.

Başkan Sedat Karataş: Cihangir Güner'in iddiaları gerçek dışıdır

Elazığspor eski kulüp menajeri Cihangir Güner’in, eski kulüp başkanı Sedat Karataş’ı hedef alan açıklamalarının ardından Karataş’tan yalanlama ve kınama geldi

Elazığspor’un eski menajeri Cihangir Güner’in açıklamalarında bahsi geçen Elazığspor eski başkanı Sedat Karataş, durumu basit bir menajer kurnazlığı olarak gördüğünü ve Güner’in kendisine prim kazandırmak için kendi dönemlerine ait mesnetsiz iddialarda bulunduğunu söyledi.

Başkan Karataş’ın yazılı açıklaması şöyle;

“Bu menajer arkadaşımızın bizim dönemimize ait yaptığı açıklamaları hayretle karşıladım.  Transferdir iyi çıkar, kötü çıkar onu bilemeyiz ama biz hiçbir oyunun içinde olmadık. Diyor ki o zamanki ses kayıtları Sedat Karataş’a verildi. Beni tanıyanlar bilir ki mezardan babamda çıksa böyle bir ses kaydı karşısında ben sessiz kalmam. Cihangir Güner diyor ki; ses kaydı o zaman basın mensupları aracılığıyla Sedat Karataş’a dinletildi. Benim her basın mensubuyla diyalogum vardır. Bir güne bir gün böyle bir ses kaydından ne bahsedildi, ne dinletildi. Tekrar söylüyorum varsa böyle bir ses kaydı çıksın açıklasın. Bu tarz polemiklerin içinde bulunmak istemediğimi bildiriyor, söz konusu menajeri de mesnetsiz iddialarından dolayı kınıyorum.”