Başkan Yıldırım: Lige Yeniden Konsantre Olacağız!

M.H. Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Başkanı Doç. Dr. Eyyüp Yıldırım ertelenen Bölgesel Amatör Lig hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, 'Ülkemizde ve dünyada birçok lig oynanıyor Federasyon bir anda ligimizi ertelediğini açıklıyor. Bu karar tam da liglerin başlayacağı haftaya girilirken yapılıyor' dedi.

Başkan Yıldırım: Lige Yeniden Konsantre Olacağız!

M.H Fırat Üniversitesi GSK, yeni sezon hazırlıklarına yeniden başladı. Daha önce lig hazırlıklarını yaptıklarını ve 16 Nisan’da başlayacağı planlanan ligin başlamasına kısa bir süre kala yaşanan erteleme kulüpleri olumsuz etkilediğini belirten Başkan Doç. Dr. Eyyup Yıldırım “Lige yeniden konsantre olacağız” dedi.

“KULÜPERİN YAŞADIĞI MAĞDURİYET KİMSENİN UMUNDA DEĞİL”

Takımların çok önemli yatırımlar yaptığını, hedefler belirlediğini ve bunu gerçekleştirmek adına çalışmalar yaptığını belirten M.H Fırat Üniversitesi GSK Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Eyyup Yıldırım; “Bizler gibi tüm takımlar karardan olumsuz etkilendi. Kadronu kurmuşsun, planlamanı yapmışsın, hazırlıklarını son aşamaya getirmişsin, ülkemizde ve dünyada birçok lig oynanıyor Federasyon bir anda ligimizi ertelediğini açıklıyor. Bu karar tam da liglerin başlayacağı haftaya girilirken yapılıyor. Bu konuda kulüplerin yaşayacağı mağduriyet kimsenin umuruna gelmiyor. Biz 45 gün ertelenen lig için önce futbolcularımıza izin verdik ardından da yeniden çalışmalara başladık. Futbolcularımızın yeniden konsantre  olmasını sağlayacağız” dedi

“BAŞLAYACAĞI DA NET DEĞİL”

Bu arada 26 Mayıs’a ertelenen ligin oynanıp oynanmayacağını da net bir durum oluşturmadığını belirten Başkan Yıldırım, “Belirsiz bir ortam içindeyiz. BAL Liginin 26 Mayısta başlayıp başlamayacağı da net değil. O tarihte covid ile mücadelede ki şartlar yeniden değerlendirilecek ve buna göre karar verilmiş olacak.Biz bu tablonun net olmasını istiyoruz.Kafalarda soru işareti bulunmamalı” sözlerine ekledi.