Baskil'in Kayısı İşletme ve Paketleme Tesisi Yıl Sonunda Tamam!

Sarı altının başkenti olan Baskil ilçemizde Kayısı İşletme ve Paketleme Tesisinin yapımına başlandı. Konuya ilişkin Elazığ Fırat Gazetesine açıklamalarda bulunan Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, 'Tesisimizi yıl sonuna kadar tamamlamayı düşünüyoruz ve tesisimiz tamamlandığı an burada 100 kişi istihdam edilecek' dedi.

Baskil'in Kayısı İşletme ve Paketleme Tesisi Yıl Sonunda Tamam!

Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, sosyal medyayı son derece aktif kullanan belediye başkanlarından birisi. Başkan Akmurat, ilçelerinde Kayısı İşletme ve Paketleme Tesisinin yapımına başlandığını belirtti.

“TESİSTE 100 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK!”

Başkan Akmurat; “Belediyemizce yapılacak Kayısı İşletme ve Paketleme Tesisimizin yapımına başladık. İstihdama katkı sunacak tesisin hayırlara vesile olmasını dilerim” paylaşımında bulundu. Bunun üzerine Başkan Akmurat ile görüşerek, tesisin ne zaman tamamlanacağını ve bu tesiste kaç kişinin istihdam edilebileceği sorularını yönelttik. Elazığ Fırat Gazetesine özel açıklamada bulunan Başkan Akmurat, “Tesisimizi bu yıl sonuna kadar hizmete kazandırmayı planlıyoruz. Tesisimiz tamamlandığında 100 kişiyi istihdam edeceğiz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı. / Kübra Türkan