Beklenen kararla ilgili yeni rektör Göktaş, açıklama yaptı

Bazı üniversiteler Korona virüs nedeniyle güz dönemi için uzaktan eğitim kararı alırken, Fırat Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerde, büyük bir merakla üniversitenin alacağı kararı bekliyor. Beklenen kararla ilgili Fırat Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, açıklama yaptı.

Beklenen kararla ilgili yeni rektör Göktaş, açıklama yaptı

Korona virüs nedeniyle bir dönemi uzaktan eğitimle geçiren üniversite öğrencileri, ikinci dönem içinde üniversitelerinden gelecek olan kararı bekliyor.

Konu ile ilgili olarak Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’tan da açıklama geldi.

Fırat Üniversitesi’nde eğitim alan binlerce öğrencinin alacağı karardayken, yeni rektör Prof. Dr. Göktaş, sosyal medya üzerinden bir açıklama paylaştı.

GÖKTAŞ: ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

Prof. Dr. Göktaş, “Değerli öğrencilerimiz dünyada ve ülkemizde covid 19 virüs salgınına bağlı olarak toplumsal yaşam ve insan sağlığının olumsuz olarak etkileyen durumlara karşı karşıya kalmış bulunmaktayız. Salgına bağlı olarak ortaya çıkan bu süreçte öğrencilerimiz ve tüm çalışanlarımızın sağlığını korumak esas hedefimiz olup, öğrenci merkezli bir anlayışla eğitim öğretim süreçlerinin olumsuz olarak etkilenmemesi için planlama çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

GÖKTAŞ: GEREKLİ ÇALIŞMALAR VE HAZIRLIKLAR YAPILMAKTADIR

Güz dönemi için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Rektör Göktaş, “Üniversitemiz konu ile ilgili yetkili kurum ve kuruluşlarla iletişim halinde olup, gelişebilecek her türlü duruma karşı gerekli tedbirleri almaktadır. 2020 – 2021 eğitim öğretim yılı güz dönemi için tüm değerlendirmeler yapılarak, uzaktan eğitim de dahil her türlü seçenek göz önünde bulundurularak, gerekli çalışmalar ve hazırlıklar yapılmaktadır” ifadelerin kullandı.

GÖKTAŞ: SİZLERE ANLIK OLARAK DUYURULACAKTIR

Masadaki seçeneklerin yer aldığını ifade eden Prof. Dr. Göktaş, “Temel önceliğimiz sizlerin sağlığı ve eğitim öğretim faaliyetlerinin sıkıntısız bir şekilde gerçekleştirilmesidir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler üniversitemiz web sayfalarından sizlere anlık olarak duyurulacaktır. Bu vesile ile tüm öğrencilerimize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” dedi.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli