Best Güzellik Merkezi ve Elazığ TSO arasında indirim protokolü

Elazığ Best Güzellik Merkezi ve Elazığ TSO arasında indirim protokolü imzalandı.

Best Güzellik Merkezi ve Elazığ TSO arasında indirim protokolü

Elazığ'da güzellik merkezi alanında adından sıkça söz ettiren Best Güzellik Merkezi ile Elazığ TSO arasında indirim protokolü imzalandı. İmza protokolüne Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, işletme yetkilileri Kübra Barut ve Merve Barut katıldılar. İmzalanan protokol ile Elazığ TSO'ya bağlı üye ve üye yakınları Best Güzellik Merkezi'nde uygulanan tüm işlemlerde yüzde 20 indirim uygulanacağı belirtildi. 

Best Güzellik Merkezi ve Elazığ TSO arasında indirim protokolü

Best Güzellik Merkezi işletme yetkilisi Kübra Barut imzalanan protokol sonrası yapmış olduğu açıklamada; "Elazığ TSO Başkanımız Asilhan Arslan ile üyelere ve üye yakınlarına özel olmak koşuluyla güzel bir indirim protokolü imzaladık. İmzalanan bu protokol ile odaya bağlı üyelerimiz hatta üye yakınları güzellik merkezimizdeki son teknoloji cihazlarla gerçekleştirdiğimiz tüm işlemlerden yüzde 20 indirimli yaralanabilecekler. İki taraf içinde hayırlı olur inşallah. Bu vesile ile tüm üye ve yakınlarını merkezimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim. Başkan Arslan'a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her konuda üye ve yakınlarının yanlarında olduğunu ifade etti. Başkan Arslan imzalanan protokolün her iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulundu.