Cengizhan Akgün ve Muhammed İldiz TFF'ye başvurdu!

Elazığspor'dan ayrılmak isteyen ve Alacakları nedeniyle TFF'ye başvuran Cengizhan Akgün ve Muhammed İldiz ödeme yapılmaması durumunda serbest kalacaklar.

Cengizhan Akgün ve Muhammed İldiz TFF'ye başvurdu!

2020-2021 Futbol Sezonunda küme düşen Elazığspor’un 20 golle öne çıkan genç yıldızı Cengizhan Akgün, yeni sezonda muhtemelen Elazığspor’dan ayrılacak. Takım içerisinde zaman zaman disiplinsiz davranışları nedeniyle eleştiri alan ve teknik direktör Cafer Aydın tarafından kadro dışı bırakılan Cengizhan Akgün, son maçlarda attığı gollere rağmen takımı Elazığspor’un düşüşüne engel olamamıştı. Yine sezon içerisinde devre arasında kendisine süper lig ve 1. Ligden gelen teklifleri değerlendirerek takımdan ayrılmak isteğini kulüp başkanı Selçuk Öztürk’e ileten Cengizhan Akgün, belirli bir bonservis bedeli de teklif etmesine rağmen, bu teklife başkan Öztürk’ün onay vermemesi nedeniyle Elazığspor’da devam etmek zorunda kalmıştı. Başkan Selçuk Öztürk’le görüşmesi sonrasında mukavelesini 1 yıl uzatan Cengizhan Akgün’ün, yaklaşık 100 Bin TL alacağı için TFF’ye başvurduğu öğrenilirken, 17 mayıs pazartesi gününe kadar ödeme yapılmaması durumunda bonservissiz olarak Elazığspor’dan ayrılma hakkı kazanacak. Elazığspor’da istikrarsız bir performans sergileyen ve sakatlığı devam eden Muhammed İldiz’inde alacakları nedeniyle TFF’ye başvuran ve serbest kalacak oyuncular arasında bulunduğu spor servisimize gelen bilgiler arasında. Tecrübeli oyuncunun Elazığspor’la 30 haziran 2023’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

KAMUOYU YÖNETİMİN İSTİFASINI BEKLİYOR

Kadrosu dağılma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Elazığspor’da, benzer durumda başka futbolcuların da olduğu öğrenilirken, futbolcuların belirsizlikten faydalanıp serbest kalma ihtimalleri ise kamuoyunu derinden endişelendiriyor. Kamuoyunun istifasını beklediği Elazığspor yönetiminin, kongre kararı alıp göreve devam edip etmeyeceği ve sözleşmesi biten oyuncular ile diyaloglarının nasıl olacağı merak konusu.

Kaynak: Fırat Gazetesi