Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal Elazığ'ı bir gitsin görsün

Partisinin Grup Toplantısında Elazığ depreminde değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da gönderme yaptı. Erdoğan, 'Bay Kemal Malatya'yı Elazığ'ı bir gitsin görsün. Görsün ki belki, 'Ya nasıl da bunları yapmışlar?' der' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal Elazığ'ı bir gitsin görsün

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeminde Elazığ Depremi vardı. Elazığ depreminin yıl dönümünde gakkoşların yanında olan, yapımı devam eden ve tamamlanan deprem konutlarını havadan inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da gönderme yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BAY KEMAL  ELAZIĞ’I BİR GİTSİN  GÖRSÜN

Erdoğan, “Geçen Hafta deprem yıl dönümü dolayısıyla Elazığ’daydık.  Elazığ depreminden sonra, 1 yıl doldurulmadan Orada ki ilk etabı biten konutların teslim töreni için Elazığ’daydık. Ve bu teslim törenini yaptık. Yıl sonuna kadar kalanları da inşallah bitecek. Sahiplerine teslim edilecek. Tavsiye ederim, Bay Kemal şöyle yerinde gidip, depremden bu yana bu kadar kısa zamanda nasıl bitti diye bunları görsün. Malatya ve Elazığ’ı bir gitsin  görsün ve nasıl da bunları yapmışlar der” ifadelerini kullandı.