DEVA'dan Akpınar Mahallesine Ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ İl Teşkilatı, İl Başkanı Av. Mehmet Kangal öncülüğünde Akpınar Mahallesi Muhtarı Raif Acar'ı ve Akpınar Mahallesi esnaflarını ziyaret etti.

DEVA'dan Akpınar Mahallesine Ziyaret

Başkan Kangal ziyaretinde mahalle muhtarından sorunları dinledi.

Başkan Kangal, muhtar ve vatandaşlar ile yapılan görüşmelerde "Depremden dolayı mahallenin problemlerinin halen devam ettiği, TOKİ'ye taşınmak zorunda kalan mahalle sakinlerinin yerleşmiş olduğu dairelerin küçük olduğu ve kuralar sonucu farklı alanlara dağılan akraba ve komşuların bu durumdan şikayetçi olduğu görülmüştür.  Ayrıca uzun süredir altyapı sorunlarının yaşandığı, mahallede çok sayıda gencin işsiz olduğu, Elazığ genelinde yaşanan imar planındaki değişiklikten dolayı binaların geriye çekilmesi nedeniyle evlerin metre karelerinin küçüldüğü ve bu sebeple insanların mağduriyet yaşadığı mahalleli tarafindan dile getirilmiş ve bu sorunlara ivedilikle çözüm bulunması istenmiştir" dedi.

Başkan Kangal, "Mahalle Muhtarı ve vatandaş ile yapılan görüşmelerin ardından, mahalle esnafları ziyaret edilmiştir. Ziyarette, esnafın sorunları dinlenmiş ve talepleri alınmıştır. Esnafımız; yaşanan ekonomik problemlerin, depremin ve pandeminin olumsuz etkilerinin bir an önce çözüme kavuşturulması ve ekonominin canlanması için doğru politikaların uygulanması gerektiğini defaatle dile getirmiştir. Mahallelinin ortak kanaati, mevcut iktidarın artık sorunlara çözüm bulamadığı ve sorunların her geçen gün daha da derinleştiğidir. Ayrıca mevcut iktidar partisi milletvekillerinin Elazığ'a gerektiği gibi hizmet etmediği konusu da ortak söylemlerden biri olmuştur." ifade etti