Deva Partisi Karakoçan birinci olağan kongresi gerçekleşti

Deva Partisi, Karakoçan İlçe Teşkilatı'nın birinci olağan kongresini gerçekleşti. Tek listeyle gidilen kongrede Erdem Çerçi, ilçe başkanlığına seçildi.

Deva Partisi Karakoçan birinci olağan kongresi gerçekleşti

Deva Partisi Karakoçan İlçe kongresi yapıldı.

Kongreye Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan, Deva Partisi Kurucu üyesi ve il başkan yardımcısı Ahmet Yıldız ve partililer katıldı. Kongre öncesinde Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan, Deva Partisi Kurucu üyesi ve il başkan yardımcısı Ahmet Yıldız ve teşkilat üyeleri ilçe binasını ziyaret etti, ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Detay Görseli

Dağhan ve teşkilat üyeleri, daha sonra kongrenin yapılacağı salona geldi. Kongre Erdem Çerçi başkanlığındaki tek liste ile gerçekleşti.

Deva Partisi Kurucu üyesi ve İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, partilerinin ülke gündemini yakından takip ettiğini belirterek, sorunlara çözüm ürettiklerini söyledi.

Haber Detay Görseli

Deva Partisi Karakoçan İlçe Başkanı Erdem Çerçi, teşkilatlanmalarını tamamladıklarını ifade ederek, olası bir seçime hazır olduklarını kaydetti.

Haber Detay Görseli

Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan, siyasette temiz bir sayfa açtıklarını kaydederek, Türkiye’nin önünü açacak kadrolarla geldiklerini söyledi.

Haber Detay Görseli

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen kongrede Başkan Erdem Çerçi olurken; yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Akbulut, Cemal Özel, Ali Kamer Bozkurt, Fevzi Çakmak, Celal Algül, Eren Erdoğan, İsa Kaya, İsmail Çelik ve Abdullatif Karabulut.