Deva Partisi Mollakendi'de vatandaşla buluştu

Elazığ haber: Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Elazığ il teşkilatı Mollakendi Beldesi'ndeki vatandaşları ziyaret etti.

Deva Partisi Mollakendi'de vatandaşla buluştu

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av.Mehmet Kangal ve teşkilat üyeleri Mollakendi Beldesi’ni ziyaret ettiler.

İl teşkilatı belde sakinleri ve köy halkı ile bir araya geldi. Vatandaşlara DEVA Partisi tarafından açıklanan ‘tarım eylem planı’ ile ilgili bilgilendirme yaparak vatandaşların sorunları hakkında konuştular.

KANGAL: SOMUT ADIMLARIN ATILMASI GEREKTİĞİNİ TARAFIMIZA İLETMİŞLERDİR

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal; "Bölgede tarım ile uğraşan vatandaşlarımızın yakındığı en önemli meselenin susuzluk olduğu ve artık sulu tarımın yapılamadığı, artık sadece arpa ve buğday ekildiği, özellikle yağışların az olduğu dönemlerde ekim maliyetlerinin dahi karşılığının alınamadığı belirtilmiştir. Hâlbuki sularının kesilmediği önceki yıllarda bu topraklardan tonlarca pamuk ve şeker pancarının elde edildiği ve o zamanlarda kazançlarının çok iyi düzeylerde olduğunu, o günlerin geri gelmesini istediklerini belirtmişlerdir. Yanı başlarında baraj gölü olmasına rağmen halen su problemine çare bulunmayışını kabul edemediklerini ve bu konuda bir an önce somut adımların atılması gerektiğini tarafımıza iletmişlerdir. Daha birçok konudan yakınan çiftçilerimiz, partimizce hazırlanan tarım eylem planı kapsamında atılacak adımları da gayet uygulanabilir ve yerinde bulduklarını söylemişlerdir” ifadelerini kullandı.