Elazığ'ın Perileri'nde yeni yönetim ne zaman oluşacak?

Kulüp Başkanı Sebahattin Uçar'ın İstifasının Ardından Güçlü Bir Yönetim Oluşturmak İsteyen İl Özel İdare Spor Kulübü, Bu Doğrultuda Çalışmalarını Yoğunlaştırdı.

Elazığ'ın Perileri'nde yeni yönetim ne zaman oluşacak?

İlimizin süper ligdeki temsilcisi il özel idare kadın basketbol takımı’nın geleceğiyle ilgili yaşanan belirsizlik; önceki gün kulüp başkanı Sebahattin Uçar’ın kulüp başkanlığından istifasıyla daha da belirsiz bir hale gelmişti.

Haber Detay Görseli

Geçtiğimiz sezon içerisinde yaşanılan depremin ardından iç saha maçlarını Ankara’da oynayan ancak Koronavirüs nedeniyle liglerin iptal edilmesiyle maçlarını tamamlayan bordo beyazlı ekibimizde yaşanan belirsizlik sonrasında bazı oyuncular da takımdan ayrılmışlardı.

Haber Detay Görseli

Son olarak Sebahattin Uçar’ın kulüp başkanlığından ayrılmasıyla yeni sezondaki beklentiler için beklemeye geçen il özel idare spor kulübü, önceki gün İl özel idare genel sekreteri Ali Şiş’in güçlü bir yönetim oluşturmak için başlattığı çalışmalar doğrultusunda yeni yönetimin oluşturulması için “start” verildi.

Haber Detay Görseli

Bir an önce yeni yönetimini oluşturmak isteyen il özel idare spor kulübü, ardından da takıma yeni oyuncular kazandırmak için transfer çalışmalarına hız verecek.