Elazığ Online nereden, nasıl daha iyi takip edebilirim?

Elazığ Online neredeyse tüm dijital sosyal medya platformlarından takip edebilirsiniz. Size en uygun olan takip yöntemlerini seçin, doğru habere en rahat yoldan ulaşın.

Elazığ Online nereden, nasıl daha iyi takip edebilirim?

Gakgoşların İnternet Haber Sitesi Elazığ Online, her geçen gün dijital dünyanın farklı platformlarında, farklı biçimlerde varlığını genişletiyor.

Elazığ Online, gündemi en doğru biçimde takip etmek isteyenlerin, farklı ve zengin içerikler okumak için internetin labirentlerinde kaybolanların yanında!

Elazığ Online'nı hemen hemen kullandığınız her mecrada bulabilirsiniz. Bulamadığınız mecralara da gelişimiz yakındır :)

Peki size en uygun ve rahat biçimde Elazığ Online'nı nasıl takip edebilirsiniz?

WEB SİTEMİZ

Eğer telefonda ve masaüstünde sosyal ağları aracı etmeden browser kullanmayı sevenlerdenseniz, ilk adresiniz, web sitemiz elazigonline.com olsun.

Haber Detay Görseli

TWİTTER HESABIMIZ

Elazığ Online'nin en etkin olduğu sosyal medya platformu belki de Twitter. @elazigonline'ni takip edin, web sitemize eklenen neredeyse tüm içerikler Twitter akışınıza düşsün.

Haber Detay Görseli

FACEBOOK'TA VAKİT GEÇİRİYORSANIZ...

Facebook kullanıcıları için de sayfamız çok etkili bir gündem takip aracı. Elazığ Online Facebook Sayfasını hala beğenmediniz mi ? Buraya tıklayarak sayfamızı beğenerek takip edebilirsiniz.

Haber Detay Görseli

ELAZIĞ ONLİNE ÖZGÜN İÇERİKLERİYLE YOUTUBE'DA

YouTube'daki Elazığ Online kanalımız özellikle video-haber izlemeyi sevenler için ideal. Gündem konularıyla ilgili uzman görüşleri, sokak röportajları, aktüel video-haberler. Tümü Elazığ Online YouTube kanalında.Kanalımıza Abone olmadıysanız hala buraya tıklyarak abone olabilirsiniz.

Haber Detay Görseli

ELAZIĞ ONLİNE INSTAGRAM HESABIMIZ

Elazığ Online'nin Instagram'da zengin görsellerle güçlendirdiği haber akışını kaçırmayın. buraya tıklayarak Instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.

Haber Detay Görseli

ELAZIĞ ONLİNE TELEGRAM'DA

WhatsApp'ın yanında Telegram da mı kullanıyorsunuz? Telegram'daki Elazığ Online Medya kanalımıza abone olun, önemli haberler mesaj olarak telefonunuza gelsin.

Haber Detay Görseli

Son bir not: Bizi görmek istediğiniz farklı mecralar varsa sitemizin iletişim bölümündeki mail adreslerine önerilerinizi yazmanız yeterli.

Elazığ Online'da kalın, habersiz kalmayın...

Bir Çağrımız Var!

Az önce okuduğunuz haber, bağımsız bir medya organı tarafından size sunuldu.

Bağımsız internet gazeteciliği; sermayeye karşı halkı, sömürüye karşı emeği, eşitsizliğe karşı adaleti, savaşlara karşı barışı, piyasacılığa karşı temel hakları, talana karşı doğayı, erkek şiddetine karşı kadınları, istismara karşı çocukları savunmanın olmazsa olmaz koşuludur.

Siz de gerçeğin sesini yükseltmek adına sorumluluk almak istiyorsanız, sadece birkaç dakikanızı ayırarak Elazığ Online'nın sosyal medya platformlarından birine abone olabilir, takip edebilir ve ‘#ElazığOnlineBenim’ diyebilirsiniz.

Şimdiden sonsuz teşekkürler…

Elazığ Online bizim; hepimizin.