Elazığlı Doktordan Büyük Başarı

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi hemşerimiz Doç. Dr. Mehmet Akif Türkoğlu, pankreas başı kanserine yakalanan bir hastayı Türkiye'de ender yapılan bir ameliyat yöntemiyle tedavi etti.

Elazığlı Doktordan Büyük Başarı

Daha önce, pankreas kanseri tedavisinde uygulanan yöntemleri geliştirerek, başka bir hastayı kanserli hücrelerden kurtaran hemşerimiz Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Akif Türkoğlu; bir kez daha önemli bir başarıya imza attı.

TÜRKOĞLU: HASTAMIZIN DURUMU AMELİYE SONRASINDA OLDUKÇA İYİ SEYRETTİ

Doç. Dr. Mehmet Akif Türkoğlu, “Pankreas başında bir tümör nedeniyle merkezimize başvurmuş, araştırmalarımız sonucunda bu tümörün özellikle pankreas başında hem karaciğere giden damara inmalize olduğu hem de atardamara karaciğere giden atardamarı tuttuğunu gözlemledik. Hastada büyük bir ameliyat ve operasyon geçirdi. Operasyonda hem o atardamar tümörler sarılı olan atardamarı hem de toplardamarı çıkarıp tekrar vücudundan aldığımız bir damarla onarımlarını gerçekleştirdik. Hastamızın durumu ameliye sonrasında oldukça iyi seyretti ve çok hızlı bir şekilde toparladı” ifadelerini kullandı. Sağlığına kavuşan Hasta, başarılı çalışmaları ile takdir edilen hemşerimiz Doç. Dr. Mehmet Akif Türkoğlu ve ekibine teşekkür etti.