Elazığspor-Bayburt İl Özel İdarespor karşılaşma sonrası önemli açıklamalar

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Elazığspor'un hayati bir maçı kazandığını belirtirken, 'yeni şehir stadyumunun 2021 yılı içerisinde tamamlanması için harıl harıl çalışıyoruz' açıklamasını yaptı. Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, ligin en önemli maçını kazandıklarını belirterek, 'bir başkan olarak elimden gelen her şeyi yapıyorum' diye konuştu. Teknik Sorumlu Tekoğlu da, futbolun sabır oyunu olduğunu belirterek, 'bu takım yenilmemeyi öğrenecek' dedi.

Elazığspor-Bayburt İl Özel İdarespor karşılaşma sonrası önemli açıklamalar

Elazığspor – Bayburt İl Özel İdarespor karşılaşmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve Elazığspor Teknik Sorumlusu Ümit Tekoğlu açıklamalarda bulundular.

EREN: YENİ STADIMIZIN ŞU ANDA YAPIMI DEVAM EDİYOR

Elazığspor’un Bayburt özel idare takımının son dakikalarda kazandığı golle 3-2 mağlup etmesinin ardından mikrofonlarımıza konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Elazığspor bugün hafta içi müsabakasında gerçekten hayati önem taşıyan bir müsabaka. Çünkü hemen bir basamak altındaki Bayburt İl Özel İdare Takımı’na karşı 3-2’lik belki 6 değil 12 puanlık bir galibiyet oldu. Elazığspor’umuz zor günler geçiriyor. Bu puanla birlikte takımın moral motivasyonu da inşallah biraz iyi seviyeye geldi. Önümüzdeki maçlarda Elazığspor’umuza başarılar diliyorum. Yeni stadımızın da şu anda yapımı devam ediyor. Kış şartlarında olmamıza rağmen çelik işi devam ediyor. 2021 yılı içerisinde stadı teslim etmek için harıl harıl çalışıyoruz. Ama stadyum gerçekten büyük bir yapım işi. Elazığ’ın en büyük yatırımlarından bir tesis. Gün vermek, ay vermek gerçekten çok zor. Ülke şartlarını, dünya şartlarını etkileyen bir durum. Ama şu anda orada yaklaşık 100’ün üzerinde personel çalışıyor” dedi.

Haber Detay Görseli

ÖZTÜRK: BU SERİYE DEVAM EDECEĞİZ

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Her iki takım için de tabiri caizse ölüm kalım maçıydı. İki takım için de öyleydi. Tabi biraz  her iki tarafta da stres vardı. Ama sonlara doğru çocuklar attı onu. Soyunma odasında da konuştuk. Çok mutluyuz. Gerçekten söylenecek bir laf yok. Bana göre ligin en önemli maçıydı. Çünkü 14 puanı vardı Bayburt’un… Allah muhafaza yenilsek ne olacaktı. İyi oldu. 21 puan biraz daha nefes aldık. Serik’e gideceğiz. O da herhalde 4-0 yenilmiş. Moral bozukluğu var onlarda da biraz onlar da da duyduğum kadarıyla birçoğu ayrıldı. Bu seriye devam edeceğiz. Ne diyelim” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK: BİR BAŞKAN OLARAK HER ŞEYİ YAPIYORUM

Başkan Selçuk Öztürk, “Ben bir kulüp başkanının yapabileceği ne varsa Allah için taraftarlarımız da hemşehrilerimiz de görüyor yapıyorum. Yani ben o gün Cumhurbaşkanımıza Elazığspor’u anlatmak için 5 buçuk saat soğuk havada durdum. Sesim gitti. Yapabileceğim ne varsa yapıyorum. Kulüp başkanı yani herkese gidiyoruz, yalvarıyoruz, yakarıyoruz. Devletin tepesine ulaştık. Bin kişinin içerisinde bir şekilde görüştük Cumhurbaşkanımızla, anlattık” şeklinde konuştu.

Haber Detay Görseli

TEKOĞLU: BU FORMANIN AĞIRLIĞI BÜYÜK

Elazığspor Teknik Sorumlusu Ümit Tekoğlu, “Galibiyetten dolayı oyuncularımızı almış oldukları taktik disiplinden dolayı tebrik ediyorum. Bu galibiyeti şehrimize armağan ediyorum. Gerçek Elazığspor taraftarına armağan ediyorum. Bahaneler çok üretebiliriz ama var olanla mücadele etmek zorundayız. Yani biz Elazığspor’uz. Bu formanın ağırlığı büyük. Bu forma oyuncularımıza da söyledim. Elazığspor forması. Bize ait olan bir şey vardı sahada bugün onu aldık. Bayburtspor’u da ben kampta gidip izledim. Yeni bir ekip ama etkili oyuncuları var. Doğrudur olabilir. Ne yapabiliriz diye bunun üzerine çalışmalarımız oldu. Zaman zaman öğrenmiş çaresizlik diyoruz biz buna pozisyon hataları vardı. O analizleri de değerlendirdik” diye konuştu.

Haber Detay Görseli