Elazığspor'da transfer teklifi alan genç futbolcuların kafası karışık

Elazığspor'un transfer tahtasını açıp açamayacağı halen belirsizliğini korurken, transfer teklifi alan genç futbolcuların kafası karışık

Elazığspor'da transfer teklifi alan genç futbolcuların kafası karışık

2020-2021 Sezonu 1.Etap çalışmasını tamamlayan ve 2.Etap çalışmalarına da ilimizde start veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Teknik Direktör Levent Eriş özellikle genç oyuncuların yeteneklerini artırma ve fiziksel gelişimlerini tamamlama çalışmalarına ağırlık vererek genç oyuncuların yeni sezona hazırlamayı planlıyor. Ancak transfer tahtasının açılmaması, maddi sıkıntılar ile ilgili herhangi bir somut adımın atılmaması, belirsizliklerin devam etmesi genç futbolcuları endişelendiriyor.

Geçtiğimiz sezon TFF’nin transfer yasağından sonra gençler ile sahaya çıkan Elaızğspor’da  gençler takıma büyük katkı sağlamıştı. Ömer Yıldız, Kadir Taşoğlu ve İzzet Topatar gibi genç yeteneklerimiz oynadıkları futbol ile 1. lig ve 2. Lig’den birçok kulübün transfer listesinde yer aldı. Transfer tahtasının açılmaması ve belirsizliklerin devam etmesi durumunda takıma katkı sağlayan genç futbolcuların elde tutmak kolay olmayacak. 

Elazığspor’un transfer tahtasını açıp açamayacağı halen belirsizliğini korurken, Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk her fırsatta transfer tahtasının açılacağını ifade ediyor, ama henüz somut bir adımın atılmaması kafalarda soru işaretlerine neden oluyor.