Elazığspor'da yeni teknik direktör arayışları devam ediyor

Pendikspor mağlubiyetinin ardından karşılıklı anlaşma neticesinde Elazığspor'dan ayrılan Teknik Direktör Orhan Kaynak İstanbul'a gitti. Yeni teknik direktör arayışları da devam ediyor.

Elazığspor'da yeni teknik direktör arayışları devam ediyor

Elazığspor’da Levent Eriş’ten sonra Orhan Kaynak’la da yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışları devam ediyor.

Son oynanan Pendikspor müsabakasında özellikle Ömer Yıldız’ın kaçırdığı mutlak gol pozisyonlarının ardından kazanabileceği maçı kaybeden ve bu mağlubiyetin ardından teknik direktör Orhan Kaynak’la yolların ayrılmasının ardından sözleşmesini fesheden Kaynak; İstanbul’a gitti.

Orhan Kaynak’ın ardından yeni teknik direktör arayışlarına giren Elazığspor’da bazı isimlerle görüşmeler devam ederken, teklif götürülen Mustafa Özer’in bir sezonda iki takım çalıştırması nedeniyle üçüncü bir takımı çalıştıramayacak olması nedeniyle gelen teklife teşekkür ettiği öğrenildi.

Elazığspor’da daha önce çalışmış olan Ümit Özat ismi üzerinde çalışmalar devam ederken, tecrübeli teknik adamın transfer yasağının kaldırılması ve oyuncu transferi şartıyla resmen yapılacak olan teklife sıcak baktığı ifade ediliyor.

Sürpriz bazı teknik adamlarla da görüşmelerin sürdüğü yeni teknik direktörün Sivas Belediyespor maçı öncesinde takımın başında olmasının planlandığı gelen bilgiler arasında.