Elazığspor'dan üst üste ikinci galibiyet!

Son haftalarda formu git gide yükselen Elazığspor, evinde ağırladığı GMG Kastamonuspor'u Ömer, Yusuf ve Cengizhan'ın golleriyle 3-2 devirmeyi bildi. Karşılaşmanın ardından futbolcular ve teknik ekip sahada halay ve çiftte telliyle, 3 puanı kutladı.

Elazığspor'dan üst üste ikinci galibiyet!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Elazığspor, bugün saat 14:00’te Doğukent Stadyumu’nda GMH Kastamonuspor2u ağırladı. Son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkat çeken bordo-beyazlılar sahaya Ahmet Doğan, Onur Alsu, Ömer Faruk Aydemir, Murat Ceylan, Kadir Bekmezci, Sefa Öncü, Cengizhan Akgün, Hebat Alan, Tufan Kelleci, Kadir Taşoğlu ve Yusuf Ensar Poyrazlı on biri ile başladı.

ÖMER, YUSUF ENSAR, CENGİZHAN…

Müsabakaya temsilcimiz kalesinde gördüğü şok bir golle başladı. Henüz 3.dakikada Metincan Didi takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi. 2.yarıya Teknik Direktör Levent Eriş’in öğrencileri hırslı ve istekli başladı. Rakip kalede üst üste pozisyonlar bulan bordo-beyazlılar perdeyi 56. dakikada Ömer Faruk Aydemir açtı. Maça dengeyi getiren golün ardından iyice baskı kuran Elazığspor, 65. dakikada Yusuf Ensar Poyrazlı ile 2-1 öne geçti. 67.dakikada ise Cengizhan Akgün temsilcimizi 3-1 öne geçiren golü kaydetti. Dakikalar 81’i gösterdiğinde ise karşılaşmanın skorunu Kastamonulu oyuncu Oğuzhan Doğan tayin etti. Temsilcimiz grubun 6.haftasında evinde rakibini 3-2 yenerek puanını 10’a yükseltti.

ÇİFTE TELLİ VE HALAYLI GALİBİYET KUTLAMASI

Temsilcimizde maçın ardından büyük mutluluk yaşandı. Teknik Direktör Levent Eriş bitiş düdüğüyle birlikte takımı santraya topladı. Çalan müzikler eşliğinde teknik heyet ve futbolcular halay çekerken, çifte telli oynadı. Büyük sevinç yaşayan bordo-beyazlılara tribünde bulunan Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk de eşlik etti.

PROTOKOL YİNE YALNIZ BIRAKMADI

Öte yandan maçı Vali Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da müsabakayı protokol tribününden izleyerek takımı yalnız bırakmadı. Alper Karakulak

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli