Elazığspor deplasmandan 1 puanla dönüyor

Bordo-Beyazlı temsilcimiz Elazığspor deplasmanda Kütahyaspor ile karşılaştı. Karşılaşma 1–1 eşitlikle sona erdi.

Elazığspor deplasmandan 1 puanla dönüyor

Bordo beyazlı temsilcimiz Elazığspor deplasmanda Belediye Kütahyaspor ile mücadele etti. Kütahya Dumlupınar Stadyumunda oynanan karşılaşmada ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarının 64. dakikasında penaltı kazanan temsilcimiz Ömer Faruk Sezgin'in golüyle 1-0 öne geçsede son dakikalarda yediği golle karşılaşmadan 1-1 eşitle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı.

ARADAKİ PUAN FARKI 2

Kümede kalma yolunda deplasmanda Belediye Kütahyaspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkan temsilcimiz Elazığspor aldığı 1 puanla puan cetvelindeki yerini koruyarak puanını 30 yükseltti. Rakipleri Kahta 02 spor ile Hendekspor'un yenilmesi ile aradaki puan farkını 2'ye düşürdü.

TARAFTAR ÜMİTLİ

Maç sonrası sosyal medya hesaplarından yorum yapan taraftarlar takımın son dakikalarda çok geriye yaslandığını ve rakiplerin kaybettiği bir haftada bu 3 puanın mutlaka alınması gerektiği ifadelerinde bulunarak buna rağmen geride kalan son 4 haftada aradaki bu 2 puan farkının rahatlıkla kapatılarak Elazığspor'un ligde kalabileceği yönünde ümitli olduklarını belirttiler.