Elazığspor Gönüllüleri Derneği'nden Elazığspor'a Moral Ziyareti

Elazığspor Gönüllüleri Derneği Yönetimi, yeni Teknik Direktör Orhan Kaynak ve bordo beyazlı takımımıza başarılar dilemek için Elazığspor tesislerindeydiler. Dernek başkanı, Elazığspor eski kaptanı Eren Kurnaz her zaman futbolculara güvendiklerini belirterek, iyi günde de kötü günde de Elazığspor'un yanında olduklarını belirtti.

Elazığspor Gönüllüleri Derneği'nden Elazığspor'a Moral Ziyareti

Elazığspor gönüllüleri derneği yönetim kurulu, Elazığspor tesislerini ziyaret ederek, teknik direktör Orhan Kaynak ve futbolculara başarılar dilediler. Dernek başkanı, Elazığspor eski kaptanı Eren Kurnaz ve beraberindeki heyet antrenman öncesinde futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelip, kendilerine tatlı ikram ederek başarılar dilediler.

Haber Detay Görseli

KURNAZ: HEPSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM

Elazığspor gönüllüleri derneği ayrıca bordo beyazlı kulübe 5 bin adet maske, eldiven ve dezenfektandan oluşan sağlık paketi de armağan ederken, başkan Eren Kurnaz, “Elazığspor lige iyi başladı ama bu aralar biraz sancılı süreçler yaşıyor. Teknik ekip değişikliği oldu. Son birkaç haftadır puan kayıpları oldu. Hem yeni gelen teknik ekibe bir hoş geldin hem de futbolcu kardeşlerimize bir moral desteği olarak ziyaret planladık. Biz dernek olarak her zaman takımımızın yanındayız. Takımımızın durumunun iyi veya kötü olması çok önemli değil ama biz gönüllüler derneği olarak, gönüllü olarak her zaman Elazığsporlu kardeşlerimizin yanındayız. Çam sakızı çoban armağanı ufak hediyelerimiz var. Ama Önemli olan bizim gönülden manevi olarak Elazığspor’a verdiğimiz destekler. Ben arkadaşlarımıza güveniyorum. Gerçekten deneyimli, tecrübeli ve iyi abilik yapan futbolcu kardeşlerimiz var ve gelecek vaad eden yetenekli Elazığlı gençlerimiz var. Elazığ gençlerimiz için iyi bir fırsat. Bir iki yıldır forma şansı buluyorlar. Ve ben gerçekten yetenekli, gelecek noktasında takımımıza katkı sağlayacak oyuncularımızın olduğunu düşünüyorum. Sezon sonunda mutlaka ve mutlaka bu takımdan iyi yerlere transfer yapacak gençler çıkacaktır. Ben hepsine başarılar diliyorum. Önümüzdeki maçta da Elazığspor’a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Detay Görseli

Elazığspor teknik direktörü Orhan Kaynak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Elazığspor gönüllüleri derneğine teşekkür etti.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli