Elazığsporlu Eski Futbolcular: Hiçbir Elazığspor yetkilisi bizimle iletişime geçmemiştir

Elazığsporlu eski futbolcular Emre Öztürk, Adem Alkaşi, Serkan Kurtuluş,Orhan Şam, Soner Şahin ve Mehmet Yiğit ortak bir açıklama yaptılar. Açıklamalarında, 'Hiçbir Elazığspor yetkilisi bizimle iletişime geçmemiştir' dediler.

Elazığsporlu Eski Futbolcular: Hiçbir Elazığspor yetkilisi bizimle iletişime geçmemiştir

Misli.com 2. Ligde mücadele eden temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, 2020 – 2021 sezonu ara transfer döneminde kapalı olan transfer tahtasını açamadı.

Takım içinde bulunduğu maddi olumsuzluklar sebebiyle futbolcuların alacaklarını ödeyemeyen, yerli-yabancı birçok dosyadan yüklü miktarda borç olduğu için bu ödemeleri yapamayan Elazığspor, böylelikle 2. Transfer ve tescil döneminde de üzerindeki transfer yasağını kaldıramadı.

Elazığspor’dan alacaklı olan ve bu alacakları nedeniyle bordo beyazlı kulübümüzün transfer yasağına neden olan eski futbolcular Emre Öztürk, Adem Alkaşi, Serkan Kurtuluş,Orhan Şam, Soner Şahin ve Mehmet Yiğit yapmış oldukları ortak açıklamada Elazığspor Kulübü yönetiminden kimsenin kendileri ile irtibata geçmediğini söylediler.

ESKİ OYUNCULAR: HİÇBİR ELAZIĞSPOR YETKİLİSİ BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEMİŞTİR

Elazığspor’un eski oyuncuları yaptıkları yazılı açıklamada, “Bahsi gecen Transfer tahtası ile ilgili hiçbir Elazığspor yetkilisi bizimle iletişime geçmemiştir. Elazığspor Türk futbolunun ve Elazığ şehrinin markasıdır. Şehrin itibardır... Kamuoyunu yanlış yönlendirmemek adına, bilgi kirliliğinin giderilmesi açısından bu mesajın yayınlanmasının doğru olacağına inanıyoruz eski Elazığspor oyuncuları” ifadelerini kullandılar.