Elazığsporlu taraftarlardan yönetime tepki!

Elazığsporlu bazı taraftarlar yönetime sitemde bulunurken, taraftar grupları tahtanın açılmayışını sessizlikle karşıladı

Elazığsporlu taraftarlardan yönetime tepki!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta uzun yıllardır transfer tahtası kapalı olan ve son iki günü oldukça hareketli geçiren TY Elazığspor’da, transfer tahtası açılmadı.

Ara transferin son gününde tahtanın açılması için yoğun çaba harcanmasına karşın bir türlü görüşmeler karşılık bulmadı. Elazığspor yönetimi Mehmet Altıparmak, Hüseyin Kalpar ve ekibi, Andreas Tatos ve Prince Segbefia gibi isimlerle görüşme yapıldığını söylese de, sosyal medya taraftarların ulaştığı isimlerden Mehmet Altıparmak, “Beni kimse arayıp sormadı” açıklaması yaptı.

TEK TEPKİ ULTRAS ELAZIĞSPOR SAYFASINDAN

Bir çok taraftar kişisel sosyal medya hesabından Başkan Selçuk Öztürk’e tepki gösterirken, Elazığspor taraftar grupları ise transfer tahtasının açılmamasını sessizlikle karşıladı. Ultras Elazığspor sayfası ise sert bir paylaşımda bulundu ve “Selçuk Öztürk an itibariyle transfer tahtasını açamamıştır. Yaptığı basın açıklamasında tahtayı açamazsam istifa edeceğini sözlü olarak beyan etmiştir.İstifada bir hizmettir. İstifaya davet ediyoruz!” ifadelerini paylaştı.

Haber Detay Görseli

YARIN BASIN TOPLANTISI

Tüm bu gelişmelerin ardından yalnızca Ahmet Burak Solakel’i kadrosuna katan TY Elazığspor’da, başkan Selçuk Öztürk saat 14.00’te basın toplantısı düzenleyecek. /Hüseyin Kabukçu