ELFED Heyetinden Elazığ'da Bir Dizi Ziyaretler

Faik İçmeli Başkanlığındaki Elazığ Dernekler Federasyonu Heyeti, Elazığlı Bürokratları Ziyaret Ederek, Elazığ Depreminin Merkez Üssü Olan Sivrice İlçesini Ziyaret Etti.

ELFED Heyetinden Elazığ'da Bir Dizi Ziyaretler

Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Faik İçmeli ve beraberindeki heyet, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere geçtiğimiz gün Elazığ’a geldi. Faik İçmeli Başkanlığındaki heyette Başkanvekili Kazım Gökhan Elgin, Başkan Yardımcıları Vefa Özel, Fethi Ahmet Yüksel ve Genel Sekreter Ahmet Karakış, üye derneklerden ETÜDER Başkanı Ahmet Bulut ve GELDER Başkanı Fuad Ülger yer aldı.

Heyet ilk gün Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ı ziyaret etti. Ziyarette dernek ile ilgili istişarede bulunulurken, ELFED’in projeleri hakkında da Vali Yırık bilgilendirildi.

Haber Detay Görseli

Ardından Başkan İçmeli ve ekibi, Elazığ Müftüsü Selami Aydın, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret etti.

Haber Detay Görseli

Heyet, helikopter kazasında şehit düşen Korgeneral Osman Erbaş için  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sadettin Alp Ergin’e taziye ziyaretinde bulundu. Ayrıca Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sadettin Alp Ergin’e Kolordu komutanımız şehit Osman Erbaş için taziye ziyaretinde bulunuldu.

Haber Detay Görseli

ELFED heyeti son olarak Elazığ depreminin merkez üssü olan Sivrice ilçesinde Kaymakam Yunus Emre Vural ve Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ile görüştü. Faik İçmeli başkanlığındaki ELFED heyeti Elazığ temaslarının ardından İstanbul’a gitti.

Haber Detay Görseli