Engelli vatandaşın talebi Belediyeyi harekete geçirdi

Elazığ Belediyesi, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara, yaşamlarını kolaylaştırmak için temizlikten bakıma gıdadan barınmaya her açıdan hizmet etmeyi sürdürüyor.

Engelli vatandaşın talebi Belediyeyi harekete geçirdi

Bu kapsamda İzzetpaşa Mahallesi Hacı Kaya Sokak’ta ikamet eden engelli vatandaşımızın talebi üzerine harekete geçen belediye ekipleri, evi komple yenileyerek daha yaşanılabilir bir duruma getirdi.

Engelli vatandaşımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak şekilde tadilat edilen banyo, yeni duşa kabin ve engelli kullanımına uygun lavabolarla değiştirilerek daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Kapıları, duvarları ve su tesisatı yeniden çekilen evin zemini ise, kaymaz jel taban halılarla döşendi. Elektrik tesisatının tamamen değiştirildiği evde eski aydınlatma sisteminin yerine yine engelli vatandaşımızın kullanımına uygun tasarruflu LED floresanlar takıldı.

Haber Detay Görseli

“TALEBİM ANINDA KARŞILIK BULDU”

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na duyduğu minneti ifade ederek sözlerine başlayan engelli vatandaş, kısa süre önce belediyeyi arayarak ihtiyaçlarını ilettiğini ve talebinin ise çok kısa sürede karşılık bulduğunu söyledi. Özellikle banyonun değiştirilmesinin kendisini son derece memnun ettiğini kaydeden vatandaş sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Engelli bir birey olarak günlük yaşantımı kolaylaştıracak eşyaları temin edebilmek benim açımdan imkânsızdı. Başkanımızın bu konudaki hassasiyetine olan inancımla belediyeyi arayarak talebimi ilettim. Kendileri de benimle hemen iletişime geçerek ihtiyaçlarımı karşıladılar. Verdiği talimatla beni maddi manevi her açıdan rahata kavuşturan Başkanımız başta olmak üzere ilgilenen bütün personele teşekkür ederim.”

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli