Erdem Ailesinin Acı Günü

Elazığspor Kulübü eski Başkanı Necati Erdem'in torunu minik Baran Erdem, bir kaza sonucunda 3. kattan düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Minik Baran yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Erdem Ailesinin Acı Günü

Elazığspor başkanlarından Necati Erdem’in torunu iş insanı Sedat Erdem’in oğlu Baran Erdem bir kaza sonucu 3. kattan düştü. Marmaris’teki yazlıklarında bayram tatilini geçirmekte olan Erdem ailesinin küçük ferdi 2 buçuk yaşındaki Baran Erdem bulundukları yazlığın 3. katından dengesini kaybederek aşağıya düştü. Ağır yaralı olarak Marmaris’teki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alınan minik Baran yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İş insanı Sedat Erdem ve eşi Gökçe Çeliköz Erdem biricik evlatları Baran’ın vefatından dolayı adeta kahrolurken minik Baran’ın organlarını da bağış yaptılar. Marmaris’teki organ bağışı işlemlerinin gerçekleştirilmesinin ardından 2 buçuk yaşındaki Baran Erdem’in cenazesi Marmaris’ten İstanbul’a getirilerek Cuma veya Cumartesi günü Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığındaki aile kabristanına defnedilecek.

NECATİ ERDEM: ALLAH’TAN GELDİK ALLAH’A GİDİYORUZ

Minik Baran’ın dedesi Elazığspor eski Başkanı Necati Erdem Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli ve kıymetli hemşerilerim ve dostlarım Torunum 3 kattan balkondan düştü şu an hastahanede yoğun bakımda dualarınızı beklerim. Allah’tan geldik Allah’a gidiyoruz buna inanmış biri olarak hepinizden Allah razı olsun dualarınızla destek oldunuz maalesef torunumun beyin ölümü gerçekleşti sadece kalbin durmasını bekliyoruz. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Elazığ Haber Online olarak minik Baran’a Allah’tan rahmet, kederli Erdem ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.