Eren Kurnaz: Samimi olun, bir araya gelin herkes taşın altına elini koysun

Elazığspor Gönüllüler Derneği Başkanı Eren Kurnaz Elazığspor'u düzlüğe çıkarma adına ilin yöneticilerine ve Elazığspor yönetimine çağrıda bulunarak 'samimi olun bir araya gelin herkes taşın altına elini koysun' açıklamasını yaptı. Kurnaz ayrıca 'siyasilerimizin onay vermediği borç miktarını da şimdiki yönetim üstlensin, borcu hibe ederek ödeyip kapatsın' dedi

Eren Kurnaz: Samimi olun, bir araya gelin herkes taşın altına elini koysun

Elazığspor Gönüllüler Derneği Başkanı ve Elazığspor’un eski kaptanlarından Eren Kurnaz, siyasilerin onay vermediği borcu mevcut yönetimin üstlenmesini, tahtayı ve transfer çalışmaları içinde siyesilerin kaynak bulması için teklifte bulundu.

KURNAZ: BÖYLECE ELAZIĞSPOR DÜZLÜĞE ÇIKMA ADINA BÜYÜK BİR ADIM ATMIŞ OLACAKTIR

Elazığspor Gönüllüler Derneği Başkanı Erhan Eren Kurnaz’ın açıklamaları aynen şöyle: “Elazığspor Başkanını dinlediğimizde adam haklı, borç çok kimse destek olmuyor. Siyasilerimizi dinlediğimizde adamlar da haklı, saçma sapan borç yükü var. Yarım maç oynayan futbolcunun 190.000 Euro alacağı var. Saçma sapan avukat, vekil alacakları var. Ama bütün bunlar Elazığspor’u kaderine terk etmeye sebep değildir beyler. Elazığspor hepimizden büyüktür, hepimizden değerlidir. Elazığspor’a gönül vermiş olanlar, bizler diyoruz ki; samimi olun; bir araya gelin herkes taşın altına elini koysun. Siyasilerimizin onay vermediği borç miktarını şimdiki yönetim üstlensin borcu hibe ederek ödeyip kapatsın. Geri kalan miktarı tahtayı açma ve transfer yapma kaydı ile siyasilerimiz kaynak bularak çözsün. Samimi iseniz her iki tarafın bahanelerini ortadan kaldıracak bir çözümdür bu. Herkes destek versin ancak mevcut başkan da yaptığı büyük transfer hatalarının, kabul görmeyen borç kalemlerinin cezasını çeksin. Böylece Elazığspor düzlüğe çıkma adına büyük bir adım atmış olacaktır” dedi.

Haber Detay Görseli