Fırat Üniversitesi Malatya İdman Yurdu'nu 2-0 mağlup etti

Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcilerimizden Mediline Hospital Fırat Üniversitesi takımı, oynadığı ikinci hazırlık maçında Malatya İdmanyurdu'nu deplasmanda 2-0 mağlup etti. Bordo beyazlı ekibimiz, üçüncü hazırlık maçında perşembe günü ise Viranşehir Belediyespor'la karşılaşacak.

Fırat Üniversitesi Malatya İdman Yurdu'nu 2-0 mağlup etti

Bölgesel amatör ligdeki temsilcilerimizden Mediline Hospital Fırat Üniversitesi futbol takımı, lig öncesindeki hazırlık maçlarına devam ediyor.

Hazırlıklarını sürdüren bordo beyazlı takımımız, ilk hazırlık maçında Bismil 21 sportif faaliyetler gençlik kulübüyle ilimizde oynadığı karşılaşmada rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı.

Temsilcimiz, cumartesi günü deplasmanda bu kez Malatya temsilcilerinden Malatya idman Yurdu ile hazırlık maçı yaptı. Maçın başından itibaren üstün bir oyun ortaya koyan bordo beyazlı ekibimiz, 30. Dakikada Mehmet Aydur ve 70 dakikada ise Ertan’ın attığı gollerle sahadan 2-0 üstün ayrıldı.

BAL’daki temsilcimiz Mediline Hospital Fırat Üniversitesi, önümüzdeki hafta içi ise Şanlıurfa temsilcilerinden Viranşehir Belediyespor’la hazırlık maçı oynayacak. F.Ü sahasında oynanacak olan karşılaşmanın muhtemelen Perşembe günü saat 14:00’de oynanacağı ifade edildi.