Gakgo deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz TY Elazığspor, 21. haftada deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

Gakgo deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 21. Haftası’nda Serik Belediyespor’un konuğu oldu.

Serik İsmail Oğan Stadyumu’nda Çarşamba günü saat 13.00’te başlayan maça temsilcimiz; Okan, Eren, Yiğitcan, Ömer Faruk, Hebat, Kadir Bekmezci, Kadir Taşoğlu, Cihan, Fırat, Cengizhan ve Muhammed İldiz onbiriyle çıktı.

Maça etkili başlayan ve ilk yarım saatlik dilimde oyunun tek hakimi olan temsilcimiz, net pozisyonlar bulmasına karşın bir türlü fileleri havalandıramadı. Daha sonra oyunu dengeleyen ev sahibi ekip 42. Dakikada Gökay Eser’in golüyle öne geçti.

Savunmanın arkasına atılan topu takip eden Gökay, savunmadaki son adamı da geçerek fileleri havalandırdı. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skorunu belirledi.

RAKİP KENDİ KALESİNE GOL ATTI!

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan temsilcimiz 47. dakikada eşitliği yakaladı. Sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada topa ters müdahale yapan Burak Albayrak meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi ve skora denge geldi.  

69. Dakikada yine hızlı gelişen Serik Belediyespor atağında ceza sahası içinde Ahmet Atik düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı ve takımını yeniden öne geçirdi. Kalan bölümde Elazığspor hücumda çoğalmakta zorluk yaşayınca müsabaka ev sahibi takımın 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonucun ardından temsilcimiz 21 puanda kaldı. Bordo-Beyazlı ekibimiz haftasonu 22. hafta maçında Karabükspor’u ağırlayacak.  

Öte yandan temsilcimizde Ömer Faruk Aydemir, Serik Belediyespor karşısında gördüğü sarı kartla Karabükspor’la oynayacağımız karşılaşmada cezalı durum düştü.