Gürsel Erol geceye damga vurdu

Habertürk ekranlarından yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan Nagehan Alçı ve CHP Milletvekili Gürsel Erol, arasında çok sert bir tartışma yaşandı.

Gürsel Erol geceye damga vurdu

Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programı ateşli bir tartışmaya sahne oldu.

Programın konuklarından Nagehan Alçı’nın, 17/25 Aralık sonrası için CHP’yi hedef alması ve FETÖ’cülükle itham etmesinin ardından CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, çok sert açıklamalarda bulundu.

Alçı’nın FETÖ’yü, FETÖ firarisi eski savcı Zekeriya Öz’ü metheden yazılarını ve açıklamalarını hatırlatan Erol, "Bu ülkeyi bu hale getirdiniz. Günün konjoktürüne göre kaleminizi kullandınız. O insanların ölümlerini seyrettiniz." İfadelerini kullandı.

Erol’un açıklamaları şu şekilde: "TSK çökertildi o zaman FETÖ’yü methedenler methiye yazanlar… Bu kadar basit mi? O gün Zekeriya Öz’ün heykeli dikilmeli diyenler bugün bunları konuşamaz. O Darbecileri televizyonlarda mehteden CHP’li vekiller miydi? Bu ülkeyi bu hale getirdiniz. Günün konjoktürüne göre kaleminizi kullandınız. O insanların ölümlerini seyrettiniz. Bunun bedelini kim ödeyecek. O gün kalemini satanlar, o gün savcıları methedenler ödeyecek. O aşağılık FETÖ terör örgütü genç beyinleri kirletti. Dün öyle, bugün böyle zeytin yağı gibi üste çık."

Nagehan Alçı'nın bu sözlere cevap vermemesi ise dikkat çekti. 

Kaynak: Yeni Çağ Gazetesi