Hemşehrimiz Elgin: Birikimlerimizi aktarmaya hazırız

Sismik riskin azaltılması ve acil durum hazırlık konularında İstanbul'da gerçekleştirilen çalışmaların mimarı, İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi Direktörü Hemşehrimiz Kazım Gökhan Elgin, geçtiğimiz yıl 6.8 şiddetinde deprem yaşayan Elazığ'a birim olarak bilgi ve birikimlerini aktarmaya hazır olduklarını söyledi.

Hemşehrimiz Elgin: Birikimlerimizi aktarmaya hazırız

Elazığlı Hemşehrimiz Kazım Gökhan Elgin direktörlüğündeki İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi sismik riskin azaltılması ve acil durum hazırlık konularındaki çalışmalarla,  muhtemel İstanbul depremine karşı önlem almayı sürdürüyor.

1999 yılından önce İstanbul’da yapılan okulların deprem riskine karşı %90’ının güçlendirilmesi ya da yeniden inşa edilmesini sağlayan birimde uzun yıllar hizmet veren Elgin, başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl 6.8 şiddetin deprem yaşayan Elazığ’a, koordinasyon birimi olarak bilgi ve birikimlerini aktarmaya hazır olduklarını söyleyen İPKB Direktörü Kazım Gökhan Elgin, Elazığ’ın deprem yaralarını sararak ayağa kalkacağını dile getirdi.

Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkan Vekili olarak görev de yürüten Elgin, STK’ların önemine değindi.