İlk Parti İl Başkanlığı Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi

İlk Parti il başkanlığı olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan kongrede başkan Burhan Özer güven tazeledi.

İlk Parti İl Başkanlığı Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi

İlk Parti İl Başkanlığı Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

ÖZDEMİR: KADINA KARŞI ŞİDDET ARTMIŞ DURUMDA

Kongreye katılan İlk Parti Genel Başkan Danışmanı ve Parti Sözcüsü Murat Özdemir, “Ülkemizin çok sorunları vardır. Kadına karşı şiddet mi diyelim, aile içi cinnet cinayetleri mi diyelim. Biz bunu araştırdık. İlk Parti olarak bilhassa ben kitap haline getirdim. Halen onun üstünde çalışıyorum. Kadına karşı şiddetin en çok olduğu zaman Peygamber Efendimizin zamanıdır. Biz dünya düşünün kadın neslini yok etmek için yeni doğan kız çocuklarımızı diri diri gömen, insanı insana köle eden bir zihniyet türemiş. İşin garip tarafı bunu yapanların insan olması. İnsanlar iki yönlü ölür. Bir beynen ölür, bir de bedenen ölür. Bedenen ölümlerin önüne geçemeyiz fakat beyin ölümlerinin önüne geçebiliriz. Ben kadına karşı şiddetin arkasında üç sebep görüyorum; birincisi yanlış evlilik, ikincisi ekonomik kriz, üçüncüsü de psikolojik sorunlardır” ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR: KADINA KARŞI ŞİDDET DURACAK İNŞALLAH

Murat Özdemir, “Bu konularla ilgili devlet kurumlarımızla da görüşme halindeyiz. Çünkü biz İlk Parti olarak diğer partilere benzemeyiz. Yerli ve milli meselelerde devletimizin yanındayız. Sokak meselelerinde de mevcut hükümetle istişare halindeyiz. İnşallah bununla ilgili çalışmamız sürüyor. Bunu durduracağız. Bu kadına karşı şiddet duracak inşallah” şeklinde konuştu.

ÖZDEMİR: SİSTEMİN YENİLENMESİ LAZIM

Başkan Özdemir, “Uzaktan eğitim, yakından eğitim; çocuklar nasıl gidiyor eğitim sistemi? Ne anlıyorsunuz hiç anlamıyoruz. Doğrudur anlamazlar bu sistemde. Sistemin yenilenmesi lazım. Çocuklarımızın beyin mekanizmalarına bir; Allah aşkı nedir iki; Kur’an aşkı nedir, üç; insan aşkı nedir, dört; aile aşkı nedir, beş; millet aşkı nedir, altı; devlet aşkı nedir, yedi; bayrak aşkı nedir? Bunlar bilmeleri gerekli” dedi.

Tek listeyle gidilen kongrede Başkan Burhan Özer güven tazeledi.